Haberler

Festivalde 3. Gün Binkiliç İle Başladi

Güncelleme:

Azerbaycan, Isparta Uluborlu Atatürk İlköğretim Okulu, Ankara Keçiören Belediyesi ve Binkılıç İlköğretim Okulu folklör ekiplerinin sahne aldığı programda, Belediye Başkanı Cem Kara bir konuşma yaparak, uzak mahallelerin de Çatalca'nın bir parçası olduğunu belirterek, festival coşkusunu uzak mesafeye rağmen buralara da taşındığını belirterek, Çatalca Belediyesi Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali'ne en büyük desteği Çatalca halkının verdiğini sözlerine ekledi.

Karacaköy Halki Festivali İlgiyle İzledi

Çatalca Belediyesi Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali'nin 3. gününde Binkılıç programının ardından Karacaköy programı başladı. Halkın ilgi ile takip ettiği programda Başakşehir Belediyesi, Büyükçekmece Belediyesi, Isparta Keçiborlu, Ankara Yenimahalle Avni Akyol İlköğretim Okulu, Azerbaycan, Makedonya, Çatalca Belediyesi Halk Oyunları ekibi ve Karacaköy İlköğretim Okulu halk oyunları ekiplerinin gösterilerini sunduğu programda, Çatalca Belediye Başkanı bir konuşma yaparak, Çatalcalı ailelerin yurt dışından gelen ekiplerde bulunan çocukları evlerinde misafir ettiklerini belirterek, Çatalca'nın bu festivalde dünyaya mesajının barış, dostluk ve kardeşlik olduğunu sözlerine ekledi. Programın sona ermesiyle beraber Belediye Başkanı Cem Kara vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti.

Çiftlikköy Festivale Damgasini Vurdu

Mahallelerdeki programların son ayağında Çiftlikköy Mahallesi'ne geçildi. Çiftlikköy Mahallesi'nde yoğun halk katılımı ile gerçekleşen programda sıcak ve samimi bir ortam vardı. Çiftlikköy'deki programa Balıkesir Ayvalık Folklör Araştırma Merkezi, Isparta Keçiborlu, Bulgaristan Botevgrad, Çatalca Belediyesi ve Çiftlikköy İlköğretim Okulu halk oyunları ekipleri katıldı.

Çatalca halkının büyük destek verdiğini belirten Başkan Cem Kara, Çatalca halkı sahip çıktığı sürece, ilçede festival coşkusunun katlanarak artacağını ve her sene daha güzel bir biçimde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlanacağını sözlerine ekledi. Başkan Cem Kara konuşmasının ardından ekiplerle beraber Çiftlikköy Mahallesi meydanında hatıra fotoğrafı çektirerek, Çiftlikköy İlköğretim Okulu halk oyunu ekibine madalya verdi.

Kültür Evinde Misafirler Ağirlandi

Çatalca Belediyesi Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali'ne katılan ekiplerin yöneticileri Başkan Cem Kara tarafından Çatalca Belediyesi Kültür Evinde ağırlandı. Burada Belediye Başkanı Cem Kara'ya hediyeler veren ekiplere, Başkan Cem Kara da Çatalca Belediyesi adına hediyeler verdi.

Ekipler ile sohbet eden Başkan Cem Kara, festivalin nasıl gittiğini de sorguladı. Üç senedir düzenlenen festivalde yavaş yavaş profesyonelleşildiğini belirten Başkan Cem Kara, eksiklikleri ve sıkıntıları da öğrenmek adına ekiplere sorular sordu. Ufak bir kaç detay haricinde fazla bir sıkıntı herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını belirten ekipler, çocukları büyük bir özveri ile ağırlayan Çatalcalı ailelere de teşekkürlerini ilettiler.

Uluslararasi 23 Nisan Çocuk Festivalinde Muhteşem Final

Yorucu ama bir o kadar da zevkli olan mahalle programlarının ardından sıra son programa geldi. Her akşam olduğu gibi yine İstanbul Ticaret Odası Çok Programlı Lisesi spor salonunda yapılan programa ilgi büyüktü. Zaman zaman vatandaşların yanına giderek, sohbet eden ve festivali halkın arasında takip eden Belediye Başkanı Cem Kara tüm katılımcılara madalya ve plaket takdim etti.

Ayrıca plaket merasimi sırasında üç senedir Çatalca Belediyesi Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivaline katılan Isparta Keçiborlu Belediyesi ekibinin hediyesi ilgi çekti. Belediye Başkanı Cem Kara'nın fotoğrafının motif edildiği halı için Başkan Cem Kara ekibe çok teşekkür etti.

Ankara Mamak Belediyesi, Ankara Keçiören Belediyesi, Balıkesir Ayvalık Atatürk İlköğretim Okulu, Isparta Keçiborlu ve Uluborlu, İstanbul Başakşehir Belediyesi ekipleri ile Bulgaristan Botevgrad, Bulgaristan Smitli, Azerbaycan, Sırbistan, Karadağ ve Bosna Hersek halk oyunları ekiplerinin sahne aldığı programın sonunda kurulan Dj kabini ile ekiplere festival sonunda eğlence sunuldu. Meyve suyu ve kuru pastaların da takdim edildiği final programında Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediyesi personeline çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Binkılıç Cem Kara Çatalca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title