Haberler

Feryal Gülman kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ve hakkında bilgiler

Güncelleme:

Ünlü isim Feryal Gülman bu sıralar eşi Kemal Gülman ile gündeme geldi. Peki Feryal Gülman kimdir, kaç yaşında, memleketi nereli ve hakkındaki diğer bilgiler haberimizde...

Bu sıralar Kemal ve Feryal Gülman ikilisi boşanma süreci akabinde gündeme geldi. Peki Feryal Gülman kimdir, kariyeri ve mesleği hakkındaki tüm bilgiler nelerdir?

FERYAL GÜLMAN KİMDİR?

1964 doğumlu Feryal Gülman Ankara'da dünyaya gelmiştir. Ardından 7 yaşında İstanbul'a gelen ve 8 yaşında babasını kaybeden Feryal Gülman üniversiteyi İTÜ (İstanbul Teknik Üniversitesi) 'nde okumuştur ve buradan mezun olmuştur. Bugünlerde ise 21 yıllık eşi olan Kemal Gülman'a açtığı boşanma davası ile gündeme gelmiştir.

Feryal Gülman'ın 21 yıllık eşi Kemal Gülman ile arasında 32 yıl yaş farkı bulunuyor. İş hayatına Alarko ile başlayan Feryal Gülman genellikle gayrimenkul sektöründe kariyerini sürdürmüştür.

Feryal Gülman doğum tarihi :??.??.1964

Feryal Gülman kaç yaşında : 56 yaşında

Feryal Gülman mesleği nedir : Gayrimenkul - Emlak - Konut sektörü

Feryal Gülman nereli : Ankara

FERYAL GÜLMAN KARİYERİ VE HAYATI

Feryal Gülman iş kariyerine ilk olarak Alarko başlamıştır. Daha sonraki yllarda Amerika'dan gelen Leyla Alaton ile emlak pazarlaması grubunu kurdular. Emlak-gayrimenkul alanında eğitimler aldı ve seminerler verdi.

25 yaşındayken Fermal Gülman'a Ankara'dan Toki Daire Başkanlığı teklifi gelmiştir. Teklifi kabul eden Fermal Gülman 40 kişilik bir ekibin yöneticiliğini yapmıştır. Halkalı Konutları, Eryaman Konutları, Ataköy 7-8. kısım Konutları gibi konutların hepsi Feryal Gülman döneminde satıldı. Feryal Gülman Ankara'da 1 yıl kaldı.

1 yılın ardından Kemal Gülman'dan gelen evlilik teklifi ile işinden istifa etti. Evlilik teklifinden 21 gün sonra Feryal Gülman ile Kemal Gülman çifti evlendi. Çiftin Arslan Gülman isminde bir oğlu var.

Bugünlerde 21 yıllık eşi Kemal Gülman'a açtığı boşanma davası ile konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Feryal Gülman Kemal Gülman Ankara Gündem Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Aysel Şam:

Yolu hep acik olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title