Haberler

Fenerbahçeli Basketbolcular, Lisans Anlaşmasında Aslanı Vurmaya Çalıştı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Angry Birds oyununun sahibi firma ile yaptığı anlaşmada platform kuruldu. Basketbolcular, Galatasaray'ın simgesi olan aslanı vurmaya çalıştı.

Fenerbahçe Kulübü iştiraklerinden Fenerium, dijital oyun "Angry Birds"ün üreticisi Finlandiya merkezli Rovio firması ile lisans anlaşması imzaladı. Kurulan platformda basketbolcular en önde yer alan aslan maskotunu vurmaya çalıştı.

Ülker Sports Arena'da bu iş birliğiyle ilgili düzenlenen basın toplantısına, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ozan Balaban, Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya, Rovio'nun Türkiye temsilcisi Lisans AŞ'nin genel müdür yardımcısı Serra Yılmaz, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı oyuncuları Ali Muhammed, Luigi Datome, James Nunnally ve Ahmet Düverioğlu katıldı.

GHERARDINI TAKİP ETTİ

Sarı-lacivertli kulübün asbaşkanlarından Şekip Mosturoğlu ile Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Maurizio Gherardini de basın toplantısını takip edenler arasında yer aldı.

"ANGRY BIRDS'İ TÜRKİYE PAZARINA SOKMAK ZOR İŞ"

Toplantıda açıklamalarda bulunan Ozan Balaban, önemli bir anlaşmaya imza attıklarını belirterek, "Mükemmeli isteyen, onu hedefleyen bir kulübüz. Başkanımızın vizyonu sayesinde elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Angry Birds, çok önemli bir marka. Hello Kitty'den sonra Angry Birds'ü buraya getirebilmek, inandırabilmek, Türk pazarına sokabilmek çok zor bir iş." diye konuştu.

"ŞAMPİYON OLMALARINI DİLİYORUM"

"Hocamız da katılacaktı ama oyuncularımız onu maçlarda gereğinden fazla kızdırıyor. O yüzden oyuncularımız burada." diye espri yapan Balaban, "Şampiyon olan kadın voleybol takımımızı tebrik ediyorum. Finale kalan kadın basketbol takımına başarılar diliyorum. Erkek basketbol takımının da Dörtlü Final'de hocalarını kızdırarak, şampiyon olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yaptıkları anlaşmanın Avrupa'da ses getireceğini vurgulayan Mümtaz Karakaya ise "Amacımız, çocuklarımıza Fenerbahçelilik ruhunu aşılamak, onları iyi bir taraftar olarak yetiştirmek ve Fenerbahçe'mize katkıda bulunmak." dedi.

"BU İŞ BİRLİĞİNİ ARTIRARAK DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

Serra Yılmaz da Fenerbahçe Kulübü ile güzel bir çalışma yaptıklarını ifade ederek, "Rovio gibi bir dünya devi oyun üreticisi ile dünya standartlarında büyük bir kulüp bir araya geldi. İki büyük markadan da çok güzel bir içerik elde ettik. Önümüzdeki dönemde bu iş birliğini artırarak devam etmek istiyoruz." açıklamasında bulundu.

Toplantının ardından basketbolcular, salonda kurulan alanda "Angry Birds" oynadı. Sarı-lacivertli oyuncular, basketbol topuyla çeşitli oyuncakları vurmaya çalıştı. Basketbolcuların en önde yer alan aslanı vurmaya odaklanması dikkati çekti.

Kaynak: AA / Spor

Finlandiya Balaban Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title