Haberler

Fenerbahçe Spor Okulları'nın Sömestr Kampı Antalya'da Olacak

Güncelleme:

Sporcular Lara Kervansaray Hotel - Convention Center & SPA' da toplam 5 gün 4 gece konaklayacak ve günde 3 kez Fenerbahçe altyapı antrenörleriyle antrenmana çıkacaklar.

Fenerbahçe Spor Kulübü Spor Okulları sömestr kampı bu yıl Antalya'da gerçekleşecek.

Kamp organizasyonlarını sporcuların profesyonelliğe ilk adımı gibi değerlendirdiğini söyleyen Keşan Spor Okulları sorumlusu Mehmet Kıvanç Bilir, kamp ortamının sporcuların özgüvenlerine ve sorumluluk sahibi olmalarına katkısı büyük. Orada Türkiye'nin her yerinden kampa katılan sporcularla ve antrenörlerle iletişim kuruyorlar bu da onların sosyal becerileri geliştiriyor ve grupla uyum içerisinde hareket etmeyi öğreniyorlar dedi. Otelin kullanımı kamp süresince tamamen Fenerbahçe Spor Kulübü'ne ait oluyor, dışarıdan veliler de dahil kesinlikle ziyaretçi kabul edilmiyor. Sağlık ekibi kamp süresince, 7/24 otelde hazır bulunuyor. Sporcular, kamp boyunca otel yetkilileri,
Fenerbahçe teknik sorumluları ve grup liderleri gözetiminde oluyor.

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen Antalya Kampında 40 sporcunun Fenerbahçe altyapısına seçildiğini vurgulayan Bilir, bu organizasyonun aynı zamanda çok önemli bir fırsat olduğunu, zamanla Keşan'ımızdan da Fenerbahçe'ye ve Türk Sporuna oyuncular kazandıracağını söyledi. Spor Okulları kampının Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuları tarafından her sene ziyaret edildiğini belirten Bilir, bu kampa da Başkan ve sporcuların gelmesini umut ediyoruz dedi. Keşanlı Sporcuların Antalya'da Spor, Aktivite & Eğlence dolu bir hafta geçireceklerini söyleyen Bilir, Sporcularından disiplini bırakmamalarını, önce derslerine gereken önemi göstermelerini sonra aktivitenin en güzelini yapacaklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fenerbahçe Spor Kulübü Mehmet Kıvanç Antalya Keşan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title