Haberler

Fatih Bucak Meydan Okuyarak MHP'den Aday Oldu

Güncelleme:

24 Haziran Seçimlerinde AK Parti'den Şanlıurfa milletvekili aday adayı olan, Bucak Aşireti'nin önde gelen isimlerinden Fatih Bucak, 31 Mart seçimleri için MHP'den Siverek Belediye Başkan adayı oldu. Bucak'ın adaylık sürecini anlattığı görüntüler ise gündeme bomba gibi düştü.

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için partilerin adayları kesinleşmeye başladı.

MHP'nin, Şanlıurfa'nın Siverek Belediye Başkan Adayı ise, Fatih Mehmet Bucak oldu. Adaylığının kesinleşmesi üzerine Güneydoğu TV'nin telefon konuğu olan Bucak, oldukça sert açıklamalarda bulundu.

"BENDEN AĞDALI TÜRKÇE'Yİ BEKLEME"

"Öncelikle ben yerel bir şive kullanmak istiyorum" diyerek söze başlayan Bucak, "Batılı, Ankara, İstanbul şivesini kullanmak istemiyorum yani bir Siverekli gibi konuşmak istiyem işin açıkçası" diyerek "Elma yemeyi de biliyoruz, alma demeyi de... Şimdi ben baktım yakın çevremde adaylar kibar konuşma meraklısıdır. Bende onlara dedim ki 'oğlim o iş öyle olmaz, böyle olur'. Şimdi de bu saatten itibaren kendi öz, vatan, yöresel, çatlamış toprakların şivesiyle konuşacam. Daha benden artık o güzel ağdalı Türkçe'yi bekleme bu bir" diyerek yerel şive kullanacağını ifade etti.

Fatih Bucak Medyan Okuyarak MHP'den Aday OlduSiverek Belediye Başkan Adayı Fatih Bucak.

"SERVETİMİ SATARAK GELİYORUM"

Seçim çalışmalarını devletten aldıkları parayla yürütüklerini iddia ederek AK Partilileri hedef alan Bucak, "İkincisi şimdi biz bu seçime girdik ya canım kardeşim bir adam cimriyse uzak dur ama hem cimri hem yalancıysa onu toprağa karıştır. Allah yalancılarla, sözünde durmayanlarla, cimrilerden uzak tutsun. Lafım meclisten dışarı, kendilerine susayınca bir bardak su alıp içemeyenler bu memleket adam olmazlar. El kesesinden bonkörlük yapan da bir şey sahibi olmaz. Daha benim tanıdığım o belediye başkanları senin bölgedeki, vekillerin hepsi hala devletin parasıyla uçağıyla gidip geliyor. Ben Mehmet Ağa'nın parasını harcıyorum ben şimdi 180 trilyon paramı getirip orada toprağa gömeceğim. Bütün Siverek bilsin, servetimi satarak geliyorum." ifadelerini kullandı.

Bucak, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Ben oraya seçime gelmiyorum ölmeye geliyorum, iki bir daha bucağın içinde bir tane başka lehvalı araba görürsem kendileri bilir şimdiden elleriyle mezar kazmaya başlasınlar gelir gelmez de ilk Kanarya dağa gidiyorum bakalım el mi yaman bey mi yaman hodri meydan. bir yalancı olacaksın, mıymıntı sünepe olacaksın iki artistlik yapacaksın biz bunu yemeyiz.Biz çatlamış topraklara çatlamış ayaklarıyla basan bir insanız, biz seçime de gelmiyoruz bunu bil ben ölmeye geliyorum babayiğit olan çıksın karşıma."

AK PARTİ'DEN ADAY OLMUŞTU

Siverek'in önde gelen aşiretlerinden birine mensup olan Bucak, 24 Haziran 2018 seçimlerinde AK Parti'den aday adayı olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa Siverek Bucak 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (98)

Hasan:

yav bu Adam cahilin cahili kimdir bu yav!!! secimemi gidiyorsun savasami??? bunun gibi salaklarla bu ülke ne hale geldi!!!

237
237
yanıtYanıtla
Bbbnnn:

Rally pilotu burcunun kocasi bu adam

yanıt1
yanıt1
Koç Ali:

Her horoz kendi çiftliğinde öter.sıkıysa başka ilde seçime (ölmeye)gir görelim.

152
138
yanıtYanıtla
Dost:

Ya güzel kardeşim bak buradan yazıp çiziyorsunuz. 1 Tane eleman gönderseler yanına aklın yerinden gider akıllı ol :)) tövbe ya

yanıt0
yanıt2
KOMA:

Ağa!!!! aşiret seni zürihte de bulur

yanıt1
yanıt1
YİĞİTBEY:

SİVEREĞE SENİN GİBİ ADAM YAKIŞIR FATİH AĞA.

81
56
yanıtYanıtla
uleyn oğlim):

la zırto git önce mısır firavunlarının tarihini oku. . ADAM OLAMAMIŞSIN başkan mı olacan ne olduğun belli senin SAHTE KABADAYI aslında senden dayıda olmaz olsa olsa AYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII olur. . .

62
74
yanıtYanıtla
uleyn oğlim):

lafıma laf diyenler SİVEREK PARİS OLACAK . Ahada habu zırto yapacak. . . Aşağıdaki cümle benim değilde bakın ne diyoSİVEREK:Ben onu bunu bilmiyorum 180 trilyon parayı Siverek ''''e dağıtmazsa bu saatten sonra etek giysin. Sahte ağalık yapmasın.

yanıt39
yanıt38
ali:

bu arkadasa sozlu cevap yazanlar. gozum fatih bey arkasina guvenmeden tek basina gidip baska yerde yapsin teke tek cignerler. ha kardasim dogu insani herbir birey kendince kahramandir kimseye eyvallahi olmaz. olumune tilili.

yanıt0
yanıt0
Dost:

Buradan sallayanlara sesleniyorum bırak yanına gitmeyi yanınıza saygı duyduklarından birisi veya aşiretinden birisi gelse esas duruşa geçersiniz. Dızolar sizi! akıllı olun!

yanıt1
yanıt2
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title