Haberler

İzmir'de Kontrolden Çıkan Kamyon Eve Girdi!

Güncelleme:

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, alkollü sürücünün kullandığı kamyon yoldan çıkıp, tek katlı bir eve çarptı.

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, alkollü sürücünün kullandığı kamyon yoldan çıkıp, tek katlı bir eve çarptı. O sırada evinin bahçesinde gelini ve torunu ile kahvaltı yapan 70 yaşındaki Fadime Bölük, olayın şokuyla rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Bölük'ün evi kullanılmaz hale gelirken, kamyonda da hasar meydana geldi.

Bugün saat 07.30 sıralarında, Ödemiş'ten yüklediği patates kasalarını Kiraz'a götüren Şenol Zorlu, Hürriyet Mahallesi, Menderes Caddesi'nde, yönetimindeki 35 T 02 38 plakalı kamyonun direksiyon kontrolünü yitirdi. Kamyon yoldan çıkarak, tek başına yaşadığı öğrenilen Fadime Bölük'e ait briketten yapılmış tek katlı eve çarptı. Ortalık savaş alanına dönerken, bu sırada kendisini ziyarete gelen gelini 30 yaşındaki Hatice Bölük ve torunu 5 yaşındaki Yiğit Bölük ile bahçede kahvaltı yapan Fadime Bölük, bir anda neye uğradığını şaşırdı. Evi kullanılmaz hale gelen Bölük, yaşadığı şok nedeniyle rahatsızlandı. Bölük, tedbir amacıyla yakınlarının çağırdığı 112 ambulası ile Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Oğlu ve kayınvalidesiyle bahçede kahvaltı yaparken büyükbir gürültü olduğunu belirten Hatice Bölük, "Önce ne olduğunu anlayamadık. Olayın şokunu üzerinden attığımızda. Kamyonun eve çarptığını farkettik. Çok şükür ki kimsenin canına bir şey olmadı" dedi.

Kazanın ardından polis, 0.53 promil alkollü olan kamyon şoförü Zorlu'yu gözaltına aldı. Ön tarafı büyük hasar gören kamyon ise çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılıp, yakındaki bir otoparka götürüldü. Polis, kazayla ilgili soruşturamanın sürdüğünü bildirdi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hürriyet Mahallesi Hatice Bölük Ödemiş İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title