Haberler
BBC

Elektrikli testere ile öldürülen teknoloji CEO'sunun katili, en yakını çıktı!

Güncelleme:

New York'ta elektrikli testere ile başı ve uzuvları kesilmiş halde bulunan 33 yaşındaki teknoloji girişimcisi Fahim Saleh'in katil zanlısı olarak özel asistanı tutuklandı. Asistanın, ünlü CEO'ya yüklü miktarda borcu olduğu belirtildi.

New York'taki dairesinde başı ve uzuvları kesilmiş halde bulunan 33 yaşındaki teknoloji girişimcisi Fahim Saleh'in ölümü ile ilgili olarak özel asistanı tutuklandı. 21 yaşındaki özel asistanın, New York polisinin açıklamasına göre Saleh'e on binlerce dolar borcu vardı.

BORÇ YÜZÜNDEN Mİ ÖLDÜRDÜ?

Ünlü sipariş sitesi Pathao ve Uber benzeri motosiklet taksi uygulamasının kurucusu olan Fahim Saleh, New York'taki dairesinde ölü bulundu. Saleh'in başının ve uzuvlarının elektrikli testereyle kesilmiş olduğu kaydedildi. Haspil'in Saleh'i önce elektrik tabancası ile yaraladığı ardından da bıçakladığı belirtildi. New York polisinden dedektif Rodney Harrison, Cuma günü tutuklama sonrası bir açıklama yaptı ve "Şüpheli Saleh'in mali ve kişisel işleri ile ilgileniyordu. Aynı zamanda da ona ciddi miktarda borcu vardı" dedi.

Elektrikli testere ile öldürülen teknoloji CEO'sunun katili, en yakını çıktı!

EN SON ASANSÖRE BİNERKEN GÖRÜLDÜ

Saleh'in cansız bedeni Salı günü Manhattan'daki dairesinde bulunmuştu. Genç girişimcinin son görüntüsü ise apartmana birlikte girdiği maskeli bir kişi ile asansöre binerken kaydedildi. Cansız bedeni bulunduğunda yanında bir elektrikli testere de yer alıyordu.

Elektrikli testere ile öldürülen teknoloji CEO'sunun katili, en yakını çıktı!

İLK ŞİRKETİNİ LİSEDEYKEN KURDU

Bangladeş göçmeni bir ailenin oğlu olan Saleh, ilk şirketini lisedeyken kurdu. Saleh, 2015'te Bangladeş ve Nepal'de popüler olan Pathao'nun kurucuları arasında yer aldı.Fahim Salih, daha sonra Nijerya'daki motosiklet taksi uygulaması Gokada'nın kuruluşunda görev aldı. Nijerya'nın en büyük kenti Lagos'ta bu yılın başlarında motosiklet taksilerin yasaklanmasıyla şirketin ağır bir darbe aldığı belirtiliyor. Gayri resmi nüfusu 20 milyonun üzerinde olduğu belirtilen ve trafik sıkışıklığıyla bilinen bu motosikletler kentin en yaygın ulaşım aracıydı.

BBC

Bangladeş New York Nijerya Nepal Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (8)

Burhan:

Bu bir asistanın yiyeceği halt değil. Adamın uygulamasını Nijeryada yasaklamışlar. Bu da Nijeryanın yiyeceği halt değil. Bu işi Amerikalı yazılımcılar tezhaglamış. Gerisi hikaye öldüren de öldürten de amerika.

15
2
yanıtYanıtla
Gerçekler:

Paronoyak tipler 2

yanıt3
yanıt1
evet:

hep yalan hep delavere. Profosyonelce hazırlanmış bir ölüm. Kaşıkçı cinayeti gibi arka plandaki kişilere odaklanılmalı.

9
0
yanıtYanıtla
ARITMETIK SAZAN:

Birisi genc yasta cok calisarak zengin olmus, birisi de onun elindekilerden faydalanmaya calismis. yazik

7
0
yanıtYanıtla
hakan gardas:

işinde başaralı birisiydi bunda şüphe yok. Keşke yanına insan seçerken de böyle başarılı olabilseydi.

5
0
yanıtYanıtla
Gs:

Insanlari kesip bicenlerin Sayisi ne kadar cogaldi, insan hayati ne kadar ucuzladi, canilik ne kadar cogaldi,

4
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Kopsana kıyamet artık insan nesline kurtulsun diğer tüm canlılar bu kan dökücü insan denen canlıdan.

2
0
yanıtYanıtla
Seren canj:

Yalan ifade kim bilir neler yaptılar beraber pişmanlık sonuç bu türkiyede de çok oldu böyle olaylar olurda daha pişmanlık sonuç bu

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title