Haberler

Eyyübiye Belediyesinden Oduncular Pazarı Esnafına Destek

Eyyübiye Belediyesince bir süre önce oduncular pazarında çıkan yangında işyeri zarar gören esnafa destek verileceği bildirdi.

Eyyübiye Belediyesince bir süre önce oduncular pazarında çıkan yangında işyeri zarar gören esnafa destek verileceği bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, geçen günlerde yangının meydana geldiği oduncular pazarında esnafı ziyaret etti, taleplerini dinledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ekinci, işyeri zarar gören esnafla bir araya geldiklerini ve kendilerine destek vereceklerini ifade etti.

Esnafın yeni pazar yeri talebinin değerlendireceklerini belirten Başkan Ekinci, şunları kaydetti:

"Bayramın ikinci günü pazarımızda bir yangın çıktı. Yangın sonrası büyük bir hasar oluştu. Esnafımız bu anlamda büyük bir sıkıntı içinde. Bizler de pazarımızı ziyaret edip esnafımızla bir araya geldik. Eyyübiye Belediyesi olarak gücümüz nispetinde esnafımızın mağduriyetinin giderilmesi konusunda elimizi ve gövdemizi taşın altına koyacağız. İnsanlarımızın yaşadığı bu sıkıntılı günleri hep birlikte atlatmaya çalışacağız. Ben tekrardan esnafımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Alın teriyle evlerine ekmek götüren esnafımızın ve insanlarımızın yanında olmak zorundayız. Bu bizim görevimizdir."

Merkez Haliliye ilçesi Paşabağı Mahallesi'nde odun satışı yapan esnafın faaliyet gösterdiği pazarda, 22 Ağustos'ta henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla söndürülmüştü.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Ekinci Eyyübiye Ekinci Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title