Haberler

İETT çalışanı saldırıya uğradı! Yerlerin kan gölüne döndüğü olayda şoför hastanelik oldu

Güncelleme:

Bugün Eyüpsultan'da bir İETT şoförüne saldırıda bulunuldu. Saldırının ardından yerler kan gölüne dönerken, şoför hastaneye kaldırıldı. Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İBB Sözcüsü Murat Ongun, "Bu geceki saldırıda yaralanan çalışanımızın tedavisi devam etmekte" ifadelerine yer verdi.

Dün Kağıthane'de bir İETT şoförü ve oğlu darbedilirken, konu Türkiye'de gündem oldu. Bu saldırının yankıları hala sürerken, bugün de Eyüpsultan'da bir İETT şoförü saldırıya uğradı. Şoförün aldığı darbeler sonrası cadde üstü kan gölüne döndü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şoförü hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

"EMEKÇİLERİMİZE YÖNELİK BU SALDIRILARI KINIYORUZ"

Yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, "Dün Kağıthane'den sonra bugün de Eyüpsultan'da İETT otobüslerimize ve şoförlerimize yönelik saldırılar olmuştur. İstanbullulara gece gündüz hizmet veren emekçilerimize yönelik bu saldırıları kınıyoruz. Bu geceki saldırıda yaralanan çalışanımızın tedavisi devam etmekte" dedi.

Eyüpsultan'da İETT çalışanına saldırı! Kanlar içinde kalan şoför hastaneye kaldırıldı

KAĞITHANE'DE BİR İETT ŞOFÖRÜ VE OĞLU DARBEDİLMİŞTİ

Öte yandan geçen günlerde Hamidiye Mahallesi-Şişli hattında çalışan İETT otobüs şoförü Eyüp Durgun, iddiaya göre güzergah üzerinde bulunan duraktan yolcu aldığı esnada başka bir araç sürücüsü tarafından sözlü tacize uğradı. Şoför olaya aldırış etmeyerek yoluna devam ederken, tacizde bulunan araç sürücüsü otobüsün önünü Kağıthane Merkez durağında kesti.

İETT çalışanı saldırıya uğradı! Yerlerin kan gölüne döndüğü olayda şoför hastanelik oldu

OTOBÜSÜN CAMINI KIRIP İÇERİ DALDILAR

Saldırgan ve arkadaşları önce otobüsün camlarını kırdı ardından da şoför ile oğlunu darbetti. Kavgaya çevredeki vatandaşlar müdahale etmeye çalışırken, şüpheliler ise bir süre sonra olay yerinden kaçtı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Haberler

500

Yorumlar (15)

SSS:

Bu olaylar hemen hemen her otobüs şoförlerine yapılmaktadır. . . Arada gezen psikopatlar nerede böyle gariban ekmeğinde insan görünce saldırıyorlar. . şrefsz pslikler.

33
2
yanıtYanıtla
TARAF:

Bunları genelde boş boş gezen Şahinciler var bir arabanın içerisinde altı tane genç hepsi bonzai çekmiş LPGyi dolduruyorlar akşama kadar turlayıp bela arıyorlar bunları özel bir ekip kurulup trafikten temizlenmesi lazım arabalarının da direk hurdaya atılması şart

30
2
yanıtYanıtla
ben de kınıyorum:

siz de kınayın arkadaşlar. Hep birlikte kınarsak bu tipler ortadan kaybolur !

17
3
yanıtYanıtla
es:

avrupada olsa bu adi herıfllerı yamulturlar hapise gırerler hapısde bıle perişan olurlar türkıyedekı gıbı hapısler otel deyıl avrupada

15
2
yanıtYanıtla
İstanbullu:

Serbestçe gidip güvenlik nedeniyle gezemediğimiz illerden gelenler İstanbula ayak uyduramıyor. Her pislik onlarda çıkıyor. İller arasında serbestçe dolaşılmamalı. Böyle bir olaya karışan zat kendi ili dışına çıkmamalı. Kendi ilinde de olay çıkarırsa kendi ilinde taş ocaklarında çalıştırılmalı

8
0
yanıtYanıtla
Salih:

Adalet yok savcı yok polis yok ceza yok hakim yok herkes kafasına güre takılıyor normaldır

4
0
yanıtYanıtla
kara:

Sadece onu kınıyorum bunu kınıyorum, olayın iç yüzünü araştırıp sonuca ulaşmak yok hiç sende, Şöförler''de yolcuyu tartakladığı zaman ne diyeceksin acaba, işi gücü sadece taşlamak.

0
4
yanıtYanıtla
Mmmm:

Le gardaşım bu kadar kolaymı içeri girmek demekki hapishaneler süper hergün kadın cinayetleri olaylar ben anlamadım gardaşım adam 100 kere hırsızlık yapıyo ceza yok vallah anladım gardaşım ne bicim adalet 1 kişiye 10 kişi saldırıyor yok be gardaşım bitmişiz biz

2
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

Polis yakalar: savcı salar: can güvenliğimiz yok artık.

2
0
yanıtYanıtla
Büşra:

Emekçi ile Statükocu arasındaki farkı birilerinin artık ortaya koyması lazım. Sadece kendi maaşını alıp oturuyorsan statükocusun, maaşını aldığın halde işsizlerin de emeğinin hakkını alması için sesini yükseltiyorsan Emekçisin. İstihdam sorununu sadece kendinin çalışıyor olmasıyla bittiğini düşünüyorsan statükocusun, tek bir işsiz bile kalmadıkça istihdam sorununun azalma çoğalmalarla hiç bir çözüme yaklaşamayacağını dile getiriyorsan Emekçisin.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title