Haberler

Exxen O Ses Rap başvurusu nasıl yapılır? Exxen O Ses Türkiye Rap yarışması başvuru formu!

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu Exxen sürprizleri bitmiyor! Acun Ilıcalı rap müzik severleri Exxen rap yarışması olan O Ses Türkiye Rap ile sevindirdi! Peki, O Ses Türkiye Rap ne zaman başlayacak? O Ses Türkiye Rap jürileri kimdir? Exxen O Ses Türkiye Rap başvurusu nasıl yapılır? Exxen O Ses Türkiye Rap yarışması başvuru formu!

Son dönemlerin en çok dinlenen müzik türü Rap için Acun Ilıcalı'dan bir sürpriz bekleniyordu! Exxen rap yarışması, platform daha açılmadan önce de konuşuluyordu. Sagopa Kajmer ve Ceza'nın jürileri olacağı bir rap yarışması gelecek dedikoduları internette dolaşırken, Acun Ilıcalı bugün duyurdu! O Ses Türkiye Rap yarışması, TV8'in sevilen müzik yarışması O Ses Türkiye'nin yalnızca Rap müzik alanında ekranlara gelecek müzik yarışması olacak. Türkiye'nin dört bir yanından rapçiler, jüriler önünde Rap şarkılarını seslendirecek ve Türkiye'nin en iyi rapçisi seçilecek! Peki ama, O Ses Türkiye Rap ne zaman başlayacak? O Ses Türkiye Rap nasıl başvurulur? Exxen O Ses Türkiye Rap başvurusu nasıl yapılır? Exxen O Ses Türkiye Rap yarışması başvuru formu! İşte tüm detayları!

O SES TÜRKİYE RAP NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

O Ses Türkiye Rap için henüz net bir tarih verilmedi. Elemeler bittikten sonra yarışma Exxen'de başlayacak. www.exxen.com ve Exxen mobil uygulamasında Exxen rap yarışması takip edilecek!

Exxen O Ses Rap başvurusu nasıl yapılır? Exxen O Ses Türkiye Rap yarışması başvuru formu!

O SES TÜRKİYE RAP BAŞVURUSU!

O Ses Türkiye Rap başvurusu ve elemeleri başladı! Aşağıdaki linkten www.tv8basvuru.com adresine giderek Exxen rap yarışması başvurusunu yapabilirsiniz. Türkiye rapçisini arıyor! Başvurular bu sene video olarak internet üzerinden yapılmaktadır. Covid-19 sebebiyle yüz yüze eleme gerçekleşmeyecektir. Exxen rap yarışmasında yarışmacı olmak isteyenler performanslarını sergiledikleri bir video ile O Ses Türkiye Rap başvurusu yapıp, elemelere katılacaklar! Video ve aşağıda linki bulunan form ile O Ses Rap başvurusunu gerçekleştirebilirsiniz!

O SES TÜRKİYE RAP JÜRİLERİ KİMLER?

O Ses Türkiye Rap yarışmasına yine 4 jüri katılıyor. Bunlar, O Ses Türkiye'nin sevilen jürisi Hadise ve Rap müziğin sevilen isimleri Eypio, Murda ve Mero!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

O Ses Türkiye Acun Ilıcalı Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title