Haberler

Evlilik İçin Bir Kez Daha Düşünün

Güncelleme:

Yeni Aktüel dergisi tarihi Venüs retrosunda hangi burcu nelerin beklediğini araştırdı.

Mitolojilerin aşk ve güzellik tanrıçası Venüs... Dünyamızda güzellik, estetik, aşk, zarafet olmasını sağlar. Bazı dönemlerde yaklaşık olarak 40 günlük süre için geri harekete geçtiğinde ise elini üzerimizden çeker ve temsil ettiği tüm alanlarda insanları yalnız bırakır. Venüs 15 Mayıs - 27 Haziran arasında retro (gerileme) sürece giriyor. Venüs, Haziran ayında 'Güneş inferior kavuşumu' denilen bir tutulma etkisi de gösterecek. Dolayısıyla bu iki göksel olay farklı etkiler yaratacak. Bu önemli dönemde hangi burcu ne bekliyor? Astrologlar Hülya Balıkavlayan ve Öner Döşer merak edilenleri yanıtladı.

FARKLI ETKİLER OLABİLİR

8 yıl süren Venüs geçişlerinde, gezegen beş kez retro sürecine giriyor, yani dünyadan bakıldığında geri gidiyormuş izlenimi veriyor. 15 Mayıs'ta İkizler burcunda retro hareketine başlayan Venüs, düz dönüşüne ise 27 Haziran'da geçecek. Retro hareketinde olacak Venüs; aşk hayatınızı düzenlemek ve sorunlarınızı çözmek için sizi bir dönemden geçirmeye hazırlıyor. Bu dönem bazı konularda talih, bazı konularda ise talihsizlik getiriyor.

RETRODA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Mevcut ilişkinizde gerginlikler ortaya çıkabilir.

Eski ilişkiler tekrar gündeme gelebilir ama sakın kanmayın.

Ani başlayan aşklara dikkat: Venüs retrosuyla başlayan ilişkiler, retronun sona ermesiyle birlikte bitiyor.

Retro ayrılıkları gerçek ayrılıktan sayılmaz. Barışmak an meselesidir.

Bu dönemde dedikodular artacaktır. Bunlara inanmamalısınız.

Kadınlar arasında düşmanlıklar oluşabilir.

Var olan aldatmalar veya üçlü ilişkiler de bu dönemde ortaya çıkıyor.

Çocuk sahibi olmak isteyenler ise düşük tehlikesi yaşayabilir.

Güzellik ile ilgili değişiklikler yapmak için retronun geçmesini bekleyin, zira bu dönemde yapılan estetik operasyonlar, kozmetik ve takı alışverişleri hayal kırıklığına uğratır.

Paranızı mümkün olduğu kadar az harcamaya çalışın.

Unutmayın, Venüs retrosunda evlenilmez, nişanlanılmaz ve sözlenilmez!

AĞUSTOS AYINDA GERGİNLİK VAR

Venüs'ün bu yüzyılda Güneş'in önünden ikinci yakın geçişi 6 Haziran 2012'de olacak. Bu dönemde şiddete ve yıkıma sebep olan olaylar yaşanabilir. Özellikle Ağustos ayı sonrasında insanlar ve ülkeler arasında gergin etkiler görülebilir. Ayrıca manevi açılımlar, aydınlanma, asil ve idealist amaçlara hizmet eden temalar önem kazanacak kişisel gelişim yolunda önemli açılımlar yaşanacak.

2004 ÜNLÜLERE YARAMAMIŞTI

Venüs'ün bu hareketleri ilişkiler üzerinde de büyük etkiler gösteriyor. Örneğin; son retro hareketini yaptığı 2004'de pek çok ünlü ayrılmıştı. En gözde ve ayrılmaz denen çiftler bile Venüs'ün bu hezimetinden kurtulamadı.

Tom Cruise- Penelope Cruz Üç yıl büyük aşk yaşayan sevgililer 2004 yılının Mart ayında ayrıldı. Tom Cruise, yeni bir aşk arayışı içinde olduğunu açıklayarak ilişkilerini noktalamıştı. Cruz ise Matthew McConaughey ile ilişki yaşamaya başlamıştı.

Ben Affleck-Jennifer Lopez İlişkileri boyunca sık sık ayrılıp barışan ikili 2004 yılında yollarını tamamen ayırdı. Oysa evliliklerine günler kalmıştı.

Usher-Chilli Gerçek adı Rozonda Thomas olan şarkıcı Chilli, ünlü rapçi Usher'ın onu aldattığı gerekçesiyle boşanma davası açarak evliliklerini noktalamıştı.

Britney Spears-Jason Alexander 2004 yılının ilk haftasında evlenen Britney Spears ve Jason Alexander, aynı hafta evliliklerini iptal ederek 55 saatlik çılgın bir maceraya imza atmışlardı.

Paris Hilton- Nick Carter Paris Hilton 2004 yılında Backstreet Boys grubundan Nick Carter ile yollarını ayırmıştı.

TARİHTE VENÜS GEÇİŞLERİ

1518-1526: 1518 yılında 600 adamı ile Mayalar'ın yaşadığı Yucatan yarımadasına ayak basan Hernan Cortez, bölgeyi ele geçirip, buradaki yerlileri katletti. Macellan dünyanın düz olmadığını kanıtlayacak seyahatine başladı.

1631-1639: Bu geçiş esnasında dünyada önemli ekonomik krizlerden birisi yaşanmıştı.

1761-1769: Amerikan devrimi yaşandı. Astronomik gelişmeler hızlandı. 1761 tarihindeki Venüs geçişini gözlemlemek üzere tarihte ilk kez uluslararası işbirliğine girişildi. 23 Nisan 1766'da İstanbul, tarihinin en büyük deprem serilerinden birini yaşadı.

1874-1882: Dünyada ekonomik kriz vardı. 1874'te Osmanlı İmparatorluğu ağır ekonomik bunalım sonucunda dağılmaya başladı. Sanayi devriminde doruğa ulaşıldı. Pek çok icatlar yapıldı: Telefon, fonograf, elektrik ampulü, elektrikli tren, yazar kasa, sismograf, gramofon bunlardan bazıları.

BURÇLAR ÜZERİNDEKİ GENEL ETKİLER

KOÇ: Yakın çevrenizdekilerle ilişkilerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Onlara karşı duygu ve düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

BOĞA: Para kaynaklarınızı yeniden gözden geçirmenizde yarar var. Unuttuğunuz ya da kaybettiğiniz bir değeri yeniden bulabilirsiniz.

İKİZLER: Çevrenizdekilerle ilişkilerinize dikkat edin. Özel ilişkinizde dengeleri koruyun. Ani girişimlerden uzak durun.

YENGEÇ: Gizli ilişkiler veya gizlilik içinde yürütülmesi gereken işlerde dikkatli olun. Ani kararlar vermeyin. İlişkinizle ilgili mevzularda sırlarınızı kimseye söylemeyin.

ASLAN: Sosyal projeleriniz, gruplarla temasınız, güçlü insanlarla olan ilişkiniz ve arkadaşlık konularında dikkatli olun. Ilımlı paylaşımlarda bulunun. Yeni bir arkadaş veya işle ilgili acil karar vermeyin.

BAŞAK: Bu dönemde insanların sizi beğeneceği şekilde davranmaya özen göstereceksiniz. Bu da başarılı olmak konusunda endişeleriniz olduğunu gösteriyor.

TERAZİ: Planlarınız ve idealleriniz sizi tatmin etmeyebilir. Gerçekten neyi istediğinizin farkına varacaksınız.

AKREP: Ödenmesinden umudu kestiğiniz bir alacağınızı alabilir, ümidi kestiğiniz bir değeri bulabilirsiniz. Ortaklaşa kazançlar veya mirasla ilgili sorunlar çözülebilir, sürüncemede kalan işler sonuçlanabilir.

YAY: Evlilik ve ortaklık ilişkilerinizde farkında olmadığınız bir durum ortaya çıkarak ilişkinizin boyutunu değiştirebilir. Bu dönemde beklentilerinizin gerçekleşmemesi ve güvensizlik hissi sorunlara neden olabilir.

OĞLAK: Kaçırmış olduğunuz bir iş fırsatını yeniden yakalayabilir, sürüncemede olan bir işinizi çözebilir, uzun süredir sorun yaratan bir sağlık sorununuza çare bulabilirsiniz.

KOVA: Bu dönemde geçmişte kalmış bir aşk ilişkisi yeniden canlanabilir. Yatırım konusunda kaçırdığınız bir fırsatı yeniden yakalayabilirsiniz.

BALIK: Aileyi ilgilendiren bir soruna çözüm bulabilirsiniz. Aile büyüklerinizle olan ilişkilerinizi yeniden değerlendirebilirmenizde yarar var. Onlardan fikir almanız gerekebilir.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Kadın

Hülya Balıkavlayan Penelope Cruz Tom Cruise Aktüel Astroloji Kadın Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title