Haberler

Evli Instagram Fenomeninden Olay İtiraf: Her Gün 4 Kadınla Beraber Oluyorum

Güncelleme:

Yüz binlerce takipçisi bulunan Instagram fenomeni Traver Beynon, karısı Taesha'ya hayatını 30 diğer kadınla paylaşmasını teklif ettiğini açıkladı.

Beynon, karısının evliliğini diğer kadınlarla paylaşmaya bayıldığını söylerken, her hafta sonu evine 30 kadar kadın geldiğini ve parti yaptıklarını söyledi.

Evli Instagram Fenomeninden Olay İtiraf: Her Gün 4 Kadınla Beraber Oluyorum

'ŞEKER ADAM' LAKABINI TAKTILAR

Avustralyalı milyarder Beynon'un lakabı Candyman, yani Şeker Adam... Beynon, hayatıyla ilgili birçok ayrıntıyı sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Evli Instagram Fenomeninden Olay İtiraf: Her Gün 4 Kadınla Beraber Oluyorum

HER GÜN 4 KADINLA BERABER OLUYOR

Travers, Avustralya merkezli bir dergiye verdiği verdiği röportajda evli ve 4 çocuklu olmasına rağmen her gün 4 kadınla birlikte olduğunu söyledi.

Evli Instagram Fenomeninden Olay İtiraf: Her Gün 4 Kadınla Beraber Oluyorum

SIRADAN BİR PARTİYE 360 BİN DOLAR HARCIYOR

Genç milyarderin Avustralya'daki Şeker Dükkanı Malikanesi adını verdiği evinde düzenlediği 'sıradan' bir partide 360.000 dolar harcadığı açıklanmıştı. Bu partilerde yok yok... Orjiler, Rolls Royce'lar, Ferrari'ler, lüks eğlenceler...

Evli Instagram Fenomeninden Olay İtiraf: Her Gün 4 Kadınla Beraber Oluyorum

PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAFLARLA MEŞHUR OLDU

Tütün işi yapan ve bu sayede milyarder olan Travers Beynon etrafında yüzlerce güzel genç kadın ile birlikte sürdürdüğü yaşamına ilişkin fotoğraflar paylaşarak Instagram'da şöhret oldu. Beynon, dünyada 'yeni Hugh Hefner' olarak tanınıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Avustralya Instagram Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (92)

KOZANLI:

ÖLÜMDE VAR GARDAŞ AZAPTA VAR GARDAŞ

53
3
yanıtYanıtla
BOZANLI:

BU KADAR KADININ ARASINDA SENDE ÖL(?) KARDAŞ. BAŞ EDEMEZSEN SANA DA AZAP OLUR KARDAŞ :)))

yanıt0
yanıt22
iyyyy:

Zina yuzunden suratinda nurda kalmamis

46
4
yanıtYanıtla
SERGEN:

:D :D

yanıt2
yanıt0
CETO:

ADAM GIBI ADAM . . . . kisknan hanzolar catlasin . . . helal kardesim beline gücüne saglik . . . .

9
40
yanıtYanıtla
CAN:

CETO DİNDEN ÇIKTIĞININ FARKINDA MISIN . HARAM OLAN ZİNA YAPANA HELAL OLSUN DİYORSUN . GERİ ZEKALI AHMAK.

yanıt8
yanıt3
cancan:

caneee

yanıt0
yanıt0
adinizi yazin:

nasil yani

yanıt1
yanıt0
dusunce:

ceto dusun o zaman o kadinlarin yerine kim olabilir

yanıt0
yanıt1
KARİZMA25:

ORTAÇAĞ-YONTMA TAŞ DEVRİ BU . HANİ SİZ AVRUPAYI BATI ÖRNEK ALAN ÖVEN YÜCELTEN BATI AŞIĞI İNSANLARA SESLENİYORUM. BU GÜZEL YARATIKLAR(KADINLAR) BU NU MU? HAK EDİYOR. SÖMÜRÜN ÇÜNKİ İŞİNİZE GELİYOR SİZİN DERDİNİZ ÖZGÜRLÜK DEİL. ÖZGÜRLÜK DİYEREK KADINLARI SOYMAK . KULLANMAK VE ATMAK . SİZ ÖZGÜRLÜĞÜ KADINLAR İÇİN DEİL. ONLARDAN DAHA İYİ FAYDALANMAK İÇİN İSTİYORSUNUZ. ZALİMLER EMPERYALLER.

43
3
yanıtYanıtla
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title