Haberler

Evkur Yeni Malatyasporlu Futbolcular Gelecekten Umutlu

SÜPER Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un başarılı savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar yaptığı açıklamada, "Zor bir süreçti ama bu süreci lehimize çevirdiğimizi düşünüyorum" dedi.

SÜPER Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un başarılı savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar yaptığı açıklamada, "Zor bir süreçti ama bu süreci lehimize çevirdiğimizi düşünüyorum" dedi.

Sarı kırmızılı takımın iki genç oyuncusu Sadık Çiftpınar ve Rahman Buğra Çağıran Nurettin Soykan Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundular.

Zor bir süreci kendi lehlerine çevirdikleri kaydeden Sadık, "Son 2 haftadır maçlara çok zor şartlarda hazırlanıyoruz. Takımın başında hoca olmaması gerçekten bizi ister istemez etkiliyor. Ama sağ olsun sportif direktörümüz Ali Ravcı olsun, Hakan hocamız olsun, alt yapıdan gelen hocalarımız olsun bize bu konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar. Takımda da bize yardımcı olma adına özellikle Yalçın Ağabey bu süreçte çok büyük bir sorumluluk aldı. Biz de ona yardımcı olmaya çalıştık. Kendi aramızdaki konuşmalarımız olsun, toplantılarımız olsun, gerçekten kazanmaya yönelikti. Hafta içerisinde inanmıştık biz. Zor bir süreçti ama bu süreci lehimize çevirdiğimizi düşünüyorum. Mücadele eden, kenarda oturan, tribünde oturan bütün takım arkadaşlarımı, yönetimimizi, teknik heyetimizi herkesi tebrik etmek istiyorum. Karabük'e kadar gelen bizi destekleyen taraftarlarımıza ben teşekkür ediyorum. Güzel bir galibiyet oldu, buna ihtiyacımız vardı açıkçası. Bundan sonraki süreçte önümüzde bir Konyaspor maçı var. Bu galibiyeti unutup o maça motive olacağız. O maçta da elimizden gelenin en iyisini yapıp, galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

"KENDİSİ BANA GÜVENMİYORDU, ONU HİSSETTİRDİ"

Sadık, Karabük maçında uzun bir aradan sonra ilk on birde tercih edilmesiyle ilgili ise şunları söyledi:

"Ben gerçekten kendimi övmek için söylemiyorum, ben çalışmayı seven bir insanım. Ben bunu Ertuğrul Hoca döneminde de söylemiştim. Kendisi bana açıkçası çok güvenmiyordu, onu hissettirdi. Ben kendisine de söylemiştim. Ben forma rekabetinden de kaçınmam, çalışmaktan da kaçınmam. Bu haftayı da sabırla bekledim, çalıştım gerçekten. Sağ olsun hocalarımız bana görev verdi. Bizde mahcup etmediğimizi düşünüyoruz Allah'ın izniyle. Bize bu camiada görev verilediği sürece her zaman elimizden geleni yapacağız. Tek hedefimiz Malatyaspor'un başarısı."

"BU SAYININ BU HAFTA ARTACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Atiker Konyaspor maçına taraftarı beklediğini de söyleyen Sadık, "Özellikle açılış maçında taraftar sayımız biraz azdı. Bu galibiyetle ben bu sayının bu hafta artacağını düşünüyorum. Bizde sahada mücadelemizi vererek, Allah'ın izniyle sahada galibiyetimiz hep berabere kutlayalım" diye konuştu.

"TECRÜBESİZ BİR FUTBOLCUYU SAHAYA SÜRMEK YÜREK İSTEYEN BİR ŞEY"

Sol bek oyuncusu Rahman Buğra Çağıran ise yaptığı açıklamada, "Bu süreçte galip gelmemiz gerekiyordu. Yanılmıyorsam en fazla Türk oyuncu bizim takımda oynadı. Bunun da meyvelerini skor olarak aldık. Bunun herkese örnek olmasını temenni ediyorum. Çünkü bu ülkede çok yetenekli futbolcular var. Bu sadece üst liglerde değil, alt liglerde de var. Bunlara daha fazla güvenilmesi kanaatindeyim. İnşallah sayıları daha da artarak, çoğalarak kadroda yer bulurlar ve sonucunu da görürüz" dedi.

Rahman, kendisine güvenenlere teşekkür ederek, "Öncelikle bana güvenenlere teşekkür ederim. Bu kolay bir şey değil. Doğrusunu söylemek gerekirse hiç Süper Lig tecrübem yok. Tecrübesiz bir futbolcuyu sahaya sürmek yürek isteyen bir şey. Biz de çalışıyoruz, kendimize değer katmak için. İnşallah başarılı oluruz" diye konuştu.

- Malatya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeni Malatyaspor Sadık Çiftpınar Konyaspor Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title