Haberler

Ev hanımlığından yazarlığa uzanan yolculuk

Güncelleme:

- Ev hanımlığından yazarlığa uzanan yolculuk Yaşadığı zorlukların ardından kaleme aldığı 3 kitabıyla adından söz ettiren Elena Mantu, İstanbul'da imza gününde kitapseverlerle buluştu.

- Ev hanımlığından yazarlığa uzanan yolculuk

İSTANBUL - Yaşadığı zorlukların ardından kaleme aldığı 3 kitabıyla adından söz ettiren Elena Mantu, İstanbul'da imza gününde kitapseverlerle buluştu. Mantu, ev hanımlığından yazarlığa uzanan serüvenini de anlattı.

Yaşadığı zorlukların ardından kaleme aldığı 3 kitabıyla adından söz ettiren dünyaca ünlü yazar Elena Mantu, İstanbul'da imza gününde kitapseverlerle buluştu. Anne ve babasını kaybettikten sonra evlenen ve Türkiye'ye yerleşen ünlü yazar, imza gününde sevenleriyle bir araya gelerek kitaplarını imzaladı. Hayatını kaleme alan Elena Mantu kitaplarının İngilizce'ye çevrildiğini, yakında İtalyancaya çevrileceğini ve bundan dolayı çok mutlu olduğunu belirtirken ev hanımlığından yazarlığa uzanan süreci anlattı.

"3 kitabımda da 3 tane önemli mesaj var: anneler, kadınlar ve genç kızlar"

Yazarlık serüvenini anlatan Elena Mantu, "28 yıldır Türkiye'de yaşıyorum. 3 yıl önce kitap yazmaya başladım. Kendi otobiyografimi yazdım ilk önce. Zorlu bir çocukluk, gençlik geçirdim. Türkiye'ye geliş sürecim, neden Türk bir erkekle evlendiğimi kitapta ele aldım. Benim kitaplarım kadınlara güç veren kitaplar. Çünkü ben ev hanımlığından yazarlığa çıkan yolumu dile getirdim. 3 kitabımda da 3 tane önemli mesaj var: anneler, kadınlar ve genç kızlar. Ben 4 buçuk yaşındayken annem, 15 yaşıma geldiğimde de babam vefat etti. Sonra benden 12 yaş büyük olan ablamın yanına gitmek zorunda kaldım. 2 sene onunla durduktan sonra benden vazgeçtiğini söyledi. Birisi beni eşimle tanıştırmıştı. Kızlarımız kesinlikle kendilerinden yaşı çok büyük olan kişilerle evlenmesin. Eşim benden 26 yaş büyüktü ve ben çok büyük zorluk yaşadım. Ben bir umutla evlendim, ona sığındım. Hayal kırıklığına uğradım. Kendisi 17 yıl sonra bir hastalık sonucunda vefat etti. Sonradan 2 tane çocukla birlikte hayata devam etmeye çalıştım" açıklamasında bulundu.

"Ev hanımlığından uluslararası bir yazarlığa ulaştım"

Yazar Mantu, "3'üncü kitabım Gavurun Kızı Elena, Romanya'da ve artık uluslararası bir kitap oldu. İngilizcesi de çevrildi. İtalyancası da hazırlanıyor. Yani ev hanımlığından uluslararası bir yazarlığa ulaştım" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title