Haberler

Eurovision Çocuk Şarkı Yarışması Azerbaycan Temsilcisi Azizova: "Kardeş Türkiye'den desteklerini bekliyorum"

Güncelleme:

- Eurovision Çocuk Şarkı Yarışması Azerbaycan Temsilcisi Azizova: "Kardeş Türkiye'den desteklerini bekliyorum" Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek 2021 Eurovision Çocuk Şarkı Yarışmasında Azerbaycan'ı temsil edecek 12 yaşındaki Sona Azizova, "Yurt dışında yaşayan Azerbaycanlılardan ve...

- Eurovision Çocuk Şarkı Yarışması Azerbaycan Temsilcisi Azizova: "Kardeş Türkiye'den desteklerini bekliyorum"

BAKÜ - Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek 2021 Eurovision Çocuk Şarkı Yarışmasında Azerbaycan'ı temsil edecek 12 yaşındaki Sona Azizova, "Yurt dışında yaşayan Azerbaycanlılardan ve kardeş Türkiye'den desteklerini bekliyorum" dedi.

Fransa'nın başkenti Paris'te 19 Aralık'ta düzenlenecek 2021 Eurovision Çocuk Şarkı Yarışması'na geri sayım başladı. Yarışmada Azerbaycan'ı temsil edecek 12 yaşındaki Sona Azizova çok az bir vakit kaldığını belirterek, "Antrenmanları ve vokal dersleri sıklaştırdık. Biraz yoruluyorum ancak sahnedeki performansımın iyi olmasını istiyorum. Diğer yarışmacılarla sosyal medyadan tanışıyorum ancak Paris'te onları daha iyi tanıma şansım olacak" diye konuştu.

"Kardeş Türkiye'den desteklerini bekliyorum"

Seslendirdiği "One of Those Days" adlı şarkıda insanların birbirine olan sevgisinden bahsedildiğini vurgulayan Azizova, "Şarkım insanların birbirine olan sevgisi ve birbirini önemseyen insanlarla ilgili. Yarışmanın katılımcılarının hepsi birbirinden farklı ve onun için aralarında favorim yok. Yarışmadan iyi bir neticeyle döneceğimi ümit ediyorum" dedi. Azizova, "Yurt dışında yaşayan Azerbaycanlılardan ve kardeş Türkiye'den desteklerini bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Azizova, "One of Those Days" adlı şarkısıyla yarışmanın finalinde sahneye çıkacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Azerbaycan Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title