Haberler

    Eurasia Moto Bike Expo'ya Rekor Ziyaretçi

    Güncelleme:

    Motosiklet ve bisiklet dünyası altıncı kez Eurasia Moto Bike Expo’da (Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı) buluştu. 27 Şubat’ta açılan ve dört gün süren fuar adeta ziyaretçi akınına uğradı. Fuarı dört gün boyunca tam 104 bin kişi gezdi. Dünya Fuar Yapım tarafından Yeşilköy’de bulunan İstanbul Fuar Merkezi’nin 9, 10 ve 11. salonlarında düzenlenen fuarda motosiklet ve bisiklet sezonunun açılışı da yapıldı. Eurasia Moto Bike Expo’da 50’den fazla yeni motosiklet ve bisiklet modeli ilk kez tanıtıldı.


    Eurasia Moto Bike Expo’ya gösterilen ilginin her geçen yıl arttığını söyleyen Dünya Fuar Yapım Genel Müdürü Murat Demirtaş, “Sadece İstanbul’dan değil Türkiye’nin dört bir yanından gelen motosiklet ve bisiklet tutkunları fuarı ziyaret etti” dedi. Demirtaş, “Fuarda 200’den fazla katılımcı firma vardı. Burada yeni marka ve modeller kadar sergilenen ve satışa sunulan kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri ile özel yağlar ve katkı maddeleri de büyük ilgi gördü” diye konuştu.


    Alkışlar dünya şampiyonlarına


    Türkiye’nin tek motosiklet ve bisiklet fuarı olan Eurasia Moto Bike Expo bu yıl da iki teker tutkunlarının yakından takip ettiği birbirinden ünlü isimleri ağırladı. Dünya Stunt Şampiyonu Chris Pfeiffer ve Steel SilencerZ Takımı motosiklet üzerinde yaptıkları akrobasi hareketleriyle fuar ziyaretçilerini büyüledi. Dünya Trialbiking Şampiyonu Thomas Öhler ise bisiklet gösterisiyle Eurasia Moto Bike Expo’ya gelenlere unutulmaz dakikalar yaşattı. Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu,  dördüncü kez Dakar Rallisi’ni kazanarak önemli bir başarı yakalayan Marc Coma ve 2013 Andora Dünya Kupası galibi Salcano sporcusu Fabrice Mels de Eurasia Moto Bike Expo’ya katılarak hayranlarıyla buluştu.


    Hediye çekilişi 1Nisan’da


    Bu arada 2014 Eurasia Moto Bike Expo’nun girişinde verilen çekiliş kuponunu doldurarak, fuaye alanındaki çekiliş sandığına atan ziyaretçiler 1 Nisan’da Noter huzurunda yapılacak çekilişle birbirinden güzel hediyelerin sahibi olacak. Çekiliş sonucuda bir kişi Ducati Monster 696 motosiklet ve bir kişi de KTM 390 Duke motosiklet kazanma şansını yakalayacak. Ayrıca yine çekilişle bir kişi Bianchi, bir kişi Ghost, bir kişi Lapierre, bir kişi de Carraro marka bisikletin sahibi olacak.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Murat Demirtaş İstanbul Yeşilköy Türkiye Otomobil Haberler

    Bakmadan Geçme

    KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title