Haberler

Esra Erol'un programında ilginç olay! Karısı evi terk edip başka bir adamla düğün yaptı

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına konuk olan Özbay Özışık, bir çocuğunun annesi olan nikahlı eşinin kuaföre gitme bahanesiyle evden kaçtığını ve başka bir erkekle davullu zurnalı düğün yaptığını söyleyerek yardım istedi.

Esra Erol'un programına katılan Özbay Özışık'ın anlattıkları tüm Türkiye'yi şoke etti. Oğluyla birlikte programa katılan anne Özgül Özışık ise oğlunun başına gelenleri canlı yayında bir bir anlattı.

"DÜĞÜNDEN BİR AY SONRA BABASININ EVİNE KAÇTI"

Özgül Özışık, oğlunun yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Oğlumla Aycan sosyal medyadan tanıştı. Aycan bir gün tüpçünün arabasına binerek şehir merkezine gelmiş otobüs bileti bulamayınca bizi aradı 'Gelin beni alın' diye. Meğer benim gelin Aycan başkasıyla nişanlıymış. Ailesi de benden 20 bin TL başlık parası istedi. Aycan'ın ailesi benden 20 bin TL'yi alıp kızının nişanlısının ailesinden aldıkları parayı vereceklermiş. Yani benden alıp onlara verecekler. Ben para vermedim gittim resmi nikah kıydırdım. Kasım ayında kaçıp gelmişti biz şubat ayında düğün yaptık ama gelinim o zamana kadar 3 aylık hamileydi. Mart'ın 9'unda Aycan evden kaçtı. Babası kızının psikolojisinin bozuk olduğunu söyledi. Babasının yanına gittikten 3 gün sonra arayıp 'Özbay ben seni de çocuğunu da istemiyorum buraya gelip imza at çocuğu aldıracağım' dedi. Sonra da boşanma davası açtı."

Esra Erol'un programında ilginç olay! Karısı evi terk edip başka bir adama düğün yaptı

"OĞLUMLA BOŞANMADAN BAŞKA ADAMLA DÜĞÜN YAPTI"

"3 gün sonrada ailesinin vermek istediği dayısının oğlu Gökhan Çelik'le Adana'ya kaçtı. Bununla da kaçarken çocuğunu aldırdığını söylemiş. Ben Gökhan'ın ailesini arayarak 'Siz resmi nikahlı evli olan ve hamile olan bir kadını nasıl kaçırırsınız size dava açacağım' dedim. Sonra onlar da ayrıldı. Aradan zaman geçince Aycan doğum yaptı. Bebek 1 buçuk kilo doğduğu için küvöze aldılar. Bebek hastanedeyken Aycan da geziyordu. Bana telefon açıp 'Ya gel çocuğu al ya da çocuk esirgemeye vereceğiz' dediler. Biz hemen gittik. Sonra bebeğin 40'ı çıkınca Aycan 'bana bir şansa daha verin' diye geri geldi. Geçtiğimiz şubat ayına kadar bizimle kaldı sonra bir gün 'Kuaföre gidiyorum' deyip evden kaçtı. Sonra Nuri Gerçek isimli kişiyle davullu zurnalı düğün yaptı."

Esra Erol'un programında ilginç olay! Karısı evi terk edip başka bir adama düğün yaptı

ESRA EROL TEPKİ GÖSTERDİ

Özışık ailesinin anlattıklarından sonra canlı yayına bağlanan Aycan'ın ablası Gamze, kardeşinin Nuri Gerçek ile birlikte olduğunu söyleyerek tüm iddiaları kabul etti. Esra Erol ise yaşanan bu olayın ardından "Aycan çocuğunu ne zamandır görmüyor. Bana kardeşinizin şu anki ilişkisini, yaptığınız düğünü derneği nasıl açıklayacaksınız bunu merak ediyorum" diyerek tepki gösterdi.

Esra Erol'un programında ilginç olay! Karısı evi terk edip başka bir adama düğün yaptı

Esra Erol'un programında ilginç olay! Karısı evi terk edip başka bir adama düğün yaptıAycan Özışık ve Özbay Özışık

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Erol Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (41)

ŞU KADININ:

EKRANLARDAN SİLİNECEĞİ GÜNÜ İPLE ÇEKİYORUM.

7
20
yanıtYanıtla
KÜRŞAD:

Bu programlar derhal kaldırılmalı. Birilerinin yaptıgı ahlaksızlığa şahit olmak zorundamıyız

5
21
yanıtYanıtla
urfalı:

yaptıği rezlik yetmez birde TV lerde rezil ol devlet nerde

17
0
yanıtYanıtla
MEDYA UZMANI:

Reklam ve reyting kokqn hareketler gibi beyler

14
2
yanıtYanıtla
serkan:

sonra bu karılara neden şiddet uygulanıyor diye bir yerlerinizi yırtıyorsunuz. . . . . . . . . . . kadınlar bir şeytandır.

10
5
yanıtYanıtla
Lala:

sende o zaman kendine söyle killi bir erkek bul. Mutluluklar

yanıt0
yanıt0
Serpil:

Anneniz varsa ablanız kız kardeşiniz de bir kadın . Bir pisliğin yaptığını tüm kadınlara yüklemek beyin fukaralığı ya a şiddete meyil için bahanedir. O zaman biz de erkeklerle ilgili ne pislik haberler okuyoruz hepsi şeytan erkeklerin mi diyelim. Sıkıyorsa bana biri şiddet uygulasın da görsün şiddet nasıl uygulanıyor

yanıt2
yanıt0
Esra:

Seni doğurup sut veren senin için uykusuz kalan anne???

yanıt1
yanıt0
Yahya:

Durmak yok, çoklu evlilik yapmak var.

12
2
yanıtYanıtla
HYT:

Kepazelik başka bişiy degill

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title