Haberler

Esra Erol gelen haber sonrası sevincini gizleyemedi! Muhabirinin görüntüsüne sarıldı

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında, geçici vilayet hakkı kendisinde olmasına rağmen 2 ve 3 yaşlarındaki çocuklarını 7 aydır göremeyen anne, çocuklarına kavuştu. Esra Erol ise sevincini gizleyemedi ve led ekranda bulunan muhabirinin görüntüsüne sarıldı.

Geçici velayet hakkı kendisinde olmasına rağmen 3 ve 2 yaşlarındaki çocuklarını 7 aydır göremeyen anne, Esra Erol sayesinde çocuklarına kavuştu.

BİR ANNE DAHA EVLATLARINA KAVUŞTU

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında bir anne daha evlatlarına kavuştu. 5 Haziran 2019 tarihinden beri çocuklarının yüzünü göremeyen 25 yaşındaki Kezban Durmuş, Esra Erol'dan yardım istedi. Yaklaşık 3.5 yıl önce Ulaş Çelik Durmuş ile evlenen ve 3 çocuk sahibi olan Kezban Durmuş, eşinin 3 ve 2 yaşlarındaki 2 çocuğunu 7 aydır kendisinden kaçırdığını iddia etti. Gözyaşları içinde isyan eden Kezban Durmuş, çocuklarının geçici velayetinin kendisinde olduğunu, her yolu denemesine rağmen bir türlü evlatlarına ulaşamadığını ifade etti.

Esra Erol sevincini gizleyemedi, led ekranda bulunan muhabirinin görüntüsüne sarıldı

ESRA EROL SEVİNCİNİ GİZLEYEMEDİ

Yaklaşık 1 haftadır eşi Ulaş Çelik Durmuş ile iletişim kurmaya çalışan Esra Erol'da ekibi, gelen ihbarları tek tek değerlendirdi. Çocuklarıyla birlikte İstanbul'da gizli bir yerde saklandığı düşünülen Durmuş, yerini söylememekte ısrar etti. Yaklaşık 7 aydır İstanbul'un muhtelif yerlerinde saklanmayı başaran baba Durmuş, Esra Erol'da izleyicisinin gözünden kaçmadı. Programı arayarak ihbarda bulunan izleyiciler sayesinde çocuklara ulaşıldı. Esra Erol ise, sevincini saklayamadı. Muhabirinin led ekranda bulunan görüntüsüne sarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Ulaş Çelik Esra Erol İstanbul Haberler

500

Yorumlar (15)

Sakaryalı hatun:

Neler var yaa!.. Kocasını aldatanlar, karısını bırakanlar, kuma getirenler... Çocuklarını bırakanlar...

4
0
yanıtYanıtla
HIDIR:

DUMEN YAPMIS KAC PARA VERDIN BU TIYATROYA

2
2
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Ahlaksızların, kol gezdiği böyle bir ortamda, kime güvenip yuva kurulur ki?!? :(((

3
0
yanıtYanıtla
Hovarda kız aslı:

MERHABA TATLIM.

yanıt7
yanıt4
GERÇEKCİ:

Güzel oynar. . . . !

2
1
yanıtYanıtla
Kent:

Bu memlekette Sabancı''da Koç''ta sermaye biter Esra Erol''da bitmez. . .

1
2
yanıtYanıtla
Parlement:

Kapa çeneni şişko

yanıt3
yanıt0
runfile:

evlendirme programından bu tür şeyler yapması çakma müge anlı. . onun yerini kimse dolduramaz

1
1
yanıtYanıtla
anonymous:

Nekadar saçma ve boş bir program buna ayıracağınız vakti ailenizle çocuklarınızla geçirseniz kaliteli zaman geçirmiş olursunuz. Ben zaten rtük ü anlamıyorum saçma sapan seylere sansur atarken böyle programları neden kaldırmıyorlar. Ona vereceğim vakitle kitap okurum pc de araştırma yaparım en azından bilgi hazneniz genişler.

1
1
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

CENAB I MEVLAM hiç kimseyi, anasız, babasız, evlatsız, vatansız bırakmasın İNŞALLAH. . . .

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title