Haberler

Kraliyet Akdemisi İçin Londra'ya Uçan Esra Bilgiç Töre Kimdir?

Güncelleme:

"Diriliş: Ertuğrul" dizisinin Halime Hatun'u Esra Bilgiç Töre'den müjdeli bir haber geldi. Töre, Londra Kraliyet Sanat Akademisi'nden kabul aldı. Eğitim için Londra'ya gidecek olan Töre, vatandaşların gündemine girdi. Peki, Esra Bilgiç Töre kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

"Diriliş: Ertuğrul" dizisinde izlediğimiz Esra Bilgiç Töre, başvuru yaptığı Londra Kraliyet Sanat Akademisi'nden kabul aldı. Eğitimin yaşı olmadığını söyleyen Töre hakkındaki bilgiler merak edilmeye başlandı. Peki,Esra Bilgiç Töre kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

ESRA BİLGİÇ TÖRE KİMDİR?

Aslen Ankaralı olan Esra Bilgiç Töre, 14 Ekim 1992 tarihinde Ankara'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nde iki sene eğitim aldıktan sonra Bilkent Uluslararası İlişkiler Bölümü'ne geçiş yaptı. Töre arkadaşları ve ailesinin teşvikiyle bir ajansa kaydolma kararı aldı.Bir sene boyunca kameraya alışma deneyimi kazanan Töre, 21 yaşında aldığı iş teklifi ile İstanbul'a geldi.

Kraliyet Akdemisi İçin Londra'ya Uçan Esra Bilgiç Töre Kimdir?

NİKAH ŞAHİTLERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DI

Üniversiteden mezun olmasının ardından oyunculuk kariyerinin ilk işi olan TRT1'de yayınlanan başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın bulunduğu fenomen dizi "Diriliş: Ertuğrul"daki Halime Hatun karakteri oldu. Daha sonra başrollerini Tolgahan Sayışman ile paylaştığı "Bir Umut Yeter" dizisi ise reyting kurbanı oldu. 21 Ekim 2017 tarihinde Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ile evlenen Esra Bilgiç Töre'nin nikahında şahitler Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve BeşiktaşBaşkanı Fikret Orman olurken nikahlarını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıydı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Halime Hatun Londra Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title