Haberler

Husumetlisine mermi yutturup gecelik giydiren şüpheli, adliyede takım elbise ve kravatla görüntülendi

Güncelleme:

Bursa'da E.M.'yi dövüp ağzına tabancanın namlusunu sokan, mermi yutturup gecelik giydiren Yaşar Çakıcı ile arkadaşları Bekir T. ve Gökhan Y., tartışmada adı geçen Gamze Ü. ve tehditle işkence görüntülerini çektiği belirtilen M.Ş. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Evinde eşofmanla gözaltına alınan Yaşar Çakıcı'nın sevki sırasında takım elbise giyip, kravat taktığı görüldü.

10 Şubat günü Yıldırım ilçesi, Karaağaç Mahallesi'nde Gamze Ü. isimli kızı seven E.M. ile Yaşar Çakıcı, aralarındaki husumeti çözmek için bir araya geldi. E.M. arkadaşı M.Ş. ile birlikte Yaşar Çakıcı'nın evine gitti. Burada taraflar arasında tartışma çıktı. Yaşar Çakıcı, yanındaki Bekir T. ve Gökhan Y. ile birlikte E.M. ve M.Ş.'nin ellerini kelepçeleyip ayaklarını bağlayarak ağzını bantladıktan sonra yere yatırarak tekme ve yumruklarla dövdü.

Eşofmanla yakalanan işkence şüphelisi adliyeye takım elbiseyle gitti

MERMİ YUTTURUP GECELİK GİYDİLER

Bu sırada Yaşar Çakıcı belinden çıkardığı tabancayı, E.M.'nin ağzına sokup tehdit etti ve mermi yutturdu. Şüpheliler, kıyafetlerini çıkardıkları E.M.'ye kadın elbisesi giydirdi. O anları da M.Ş.'ye tehditle cep telefonu kamerasıyla kaydettirdi.

Eşofmanla yakalanan işkence şüphelisi adliyeye takım elbiseyle gitti

POLİS OPERASYONUYLA KURTARILDILAR

Yaşar Çakıcı'nın, sosyal medya hesabından paylaştığı işkence görüntülerini izleyen E.M.'nin arkadaşları, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Çakıcı'nın evine baskın yaptı. E.M. ile M.Ş.'yi kurtaran polis, Yaşar Çakıcı'yı ise gözaltına aldı. Ekipler, bir süre sonra da Bekir T. ve Gökhan Y. ile bu sırada aynı evde bulunan Gamze Ü.'yü yakaladı. Görüntüleri çektiği tespit edilen M.Ş. de gözaltına alındı.

Eşofmanla yakalanan işkence şüphelisi adliyeye takım elbiseyle gitti

TAKIM ELBİSE GİYDİ

'Eskici' olan soyadını 3 yıl önce Çakıcı olarak değiştirdiği belirlenen Yaşar Çakıcı ile diğer 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Evinde eşofmanıyla gözaltına alınan Yaşar Çakıcı'nın sevk sırasında takım elbise ve kravatlı olduğu görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (9)

Kuman:

Çakma Çakıcı! Canavarı yavruyken çöplemeli! Aman fırsat vermeyin bunlara! Aramıza normal insan gibi döndürmeyi !

147
2
yanıtYanıtla
ERKAN :

3 ay sonra çıkar

yanıt9
yanıt0
Ahmet AKGÜL:

mayo takımı giydirsin gardiyanlar :))

117
2
yanıtYanıtla
serdar sabah:

İyi hal pozu verecektir.

105
3
yanıtYanıtla
huseyin ozbek:

TIFIL IZLEMIS CUKURU IZLEMIS KURTLAR VADISINI....10 SENE YAT AKILLAN

8
0
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Yargıyı tavlayacak ya kravat takım elbise giymiş. Bizim yargı da buna tav olduğundan iyi hal indirimi cepte. Yani yargımız kandırılmaya müsait. Bunu bu kuş beyinli serseriler bile bilip kullanıyor. Kim utansın?

8
0
yanıtYanıtla
Hamdi Şahin :

Kravat taktıysa iş tamam, iyi hâl indirimini kaptı !!!

7
0
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Silah elindeyken kabadayı, silah yokken pisicik mi olmuş :))) bağırsaklarını boynuna dolaycaaksın bunun gibilerin.

4
0
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Az izleyin demiştik şu kurtlar vadisini filan :)) Eskici' olan soyadını 3 yıl önce Çakıcı olarak değiştirdiği belirlenen Yaşar Çakıcı :))

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title