Haberler

Eskişehir'de Amca ve Yengesini Öldürdüğü İleri Sürülen Yeğenin Yargılanmasına Devam Edildi

Eskişehir’de amca ve yengesini öldürdükten sonra kolundaki 8 bileziği aldığı ileri sürülen yeğenin yargılanmasına devam edildi.

Eskişehir'de amca ve yengesini öldürdükten sonra kolundaki 8 bileziği aldığı ileri sürülen yeğenin yargılanmasına devam edildi.

Olay, 24 Nisan 2015 tarihinde Günyüzü İlçesi'ne bağlı, daha önce belde olan son düzenlemeyle mahalleye dönüştürülen Gümüşkonak'ta meydana gelmişti. Tevhide ve Mustafa Karadere çiftinin cesetleri evlerinin bahçesinde yakınları tarafından bulunmuş, yapılan otopside, Mustafa Karadere'nin boğazından, göğsünden olmak üzere 15 yerinden bıçaklandığı ve başına taşla vurulduğu, eşi Tevhide Karadere'nin ise sırtından bıçaklandığı, başına taşla vurularak öldürüldüğü belirlenmişti. İl Jandarma Komutanlığı, Karadere çiftinin katil zanlısını bulmak için özel ekip kurmuş, ekip çevredeki kamera görüntülerini tek tek inceleyerek çok sayıda kişiyle görüşme yapmıştı. Yapılan çalışmaların ardından olayda kullanıldığı ileri sürülen bıçakta DNA'sına rastlanan Adem K. gözaltına alınmış, ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Tutuklu yargılanan Adem K.'nin duruşması 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görümeye devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanık Adem K., eşi Esra K., avukatlar ile ölen Mustafa ve Tevhide Karadere'nin çocuklarının yanı sıra tanık sıfatıyla Jandarma Olay Yeri İnceleme Şubesi ekibinden 3 asker de katıldı.

Olay yeri inceleme tutanaklarını tek tek duruşma salonuna çağırdığı askerlere gösteren mahkeme başkanı, imzaların kendilerine ait olduğunu teyit ettirerek olay yerine ilişkin sorular sordu. Bir önceki duruşmada sanık Adem K.'nın verdiği ifadesini okuyan mahkeme başkanı, son olarak Adem K.'nın eşi Esra K.'yı dinledi. Eşinin kendisine böyle bir olaydan hiç bahsetmediğini söyleyen Esra K., Adem K.'nın son zamanlarda agresifleştiğini ifade etti. Yaklaşık 10 yıldır evli olduklarını belirten Esra K., "O tarihe kadar hiçbir sıkıntımız yoktu. Son zamanlarda agresifleşmişti ve sürekli tartışıyorduk. Tartışmalarımızın sonunda laf hep boşanma konusu ile sonlanıyordu. Eşim çok sessiz sakin birisidir. Ben onun böyle bir şey yapabileceğini sanmıyorum ve katilin o olduğuna inanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Sanık Adem K. ise tahliyesini istediğini belirtirken, mahkeme heyeti eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Karadere Gümüşkonak Eskişehir Günyüzü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title