Haberler

Eski eşinin sevgilisini öldürdü, ardından kendi başına sıktı

Güncelleme:

İzmir'de 3 yıl önce boşandığı eşinden olan çocuğuyla görüşmek için kaldığı otelde bir araya gelen şahıs, eski eşinin oğlunu yeni sevgilisiyle almaya gelmesine sinirlendi. Eski koca ile yeni sevgili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, eski koca önce yeni sevgiliyi başından vurdu, ardından kendisi de intihar etti.

Akşam saat 23.00 sıralarında Fatih Mahallesi Ege Caddesi üzerindeki bir otelin otoparkında meydana gelen olayda, Fatih N. (46), 2017 yılında boşandığı eşi Olena N.'den (38) olan 13 yaşındaki kızı ile 7 yaşındaki oğlunu görmek için 9 Kasım tarihinde Denizli'den İzmir'e geldi.

KIZI GÖRÜŞMEK İSTEMEDİ

Söz konusu buluşmada iddiaya göre kızı görüşmek istemeyince Fatih N., oğlu ile hasret giderdi. Olena N. geç saatte oğlunu almak üzere otele, iddiaya göre sevgilisi Hasan Yavuz (51) ile birlikte geldi.

ÇEVREDEKİLER RAHATSIZ OLDU

Fatih N.'nin eski eşi Olena N.'nin oğlunu almaya sevgilisiyle gelmesi üzerine tartışma yaşandı. Taraflar yüksek sesle birbirlerine hakaret edince, çevredekiler rahatsız oldu. Bunun üzerine Fatih N. ile Hasan Yavuz, konuşmak üzere lobiden çıkarak otelin otoparkına gitti.

BAŞINDAN VURDU

Otoparkta da devam eden tartışma kavgaya dönüştü. Fatih N., üzerinde bulunan tabanca ile Yavuz'u başında vurdu. Çevredekiler silah sesinin geldiği yere giderken bu kez Fatih N. tabancayla kendi başına sıkarak intihar etti.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Olayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde iki kişinin de öldüğünü belirledi. Hasan Yavuz ve Fatih N.'nin öldüğünü duyan yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Eski eşinin sevgilisini öldürdü, ardından kendi başına sıktı

Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Olena N., ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, Hasan Yavuz ve Fatih N.'nin cenazeleri, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Fatih N. ve Olena N.'nin büyük kızlarının babasıyla hiçbir şekilde görüşmeye gelmek istemediği öğrenildi. Soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziemir İzmir Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (16)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Lan resmen ölüme davetiye çıkartmışlar evladını sevgilisiyle almaya geliyor böyle salaklık olurmu

14
5
yanıtYanıtla
Odun Adam:

Eski ve yeni sevgili gitti. Şimdi sıra en yeni sevgilide.

18
1
yanıtYanıtla
Köyün delisi:

Gelsin ne olur sonuçta boşanmış ona karısı gözüyle bakamaz.Şimdi çok güzel mi oldu iki can gitti geriye kalanlar hepsi perişan. Boş bir namus anlayışı boşanmış kişiler birbirlerine iki yabancı gibi olurlar. Erkek de evlenir kadın da. Kimse boşandıktan sonra sen neden bunun la evledin diyemez. Izmir de değil tüm türkiyede artık bir de yeni akım çıktı. Zinaya sevgili kılıfı.

11
1
yanıtYanıtla
Birisi:

bu durumda kadın ikisinden de kurtulmuş oldu. şimdi çocuğuyla birlikte başka sevgilisinin evinde rahatça kalabilir.

8
2
yanıtYanıtla
hakkı dayı:

İzmir boşanmaların en yoğun olduğu illerden biri çünkü kadınların büyük bir kısmı ne sabretmesini biliyor ne aile kavramları var nede ahda vefaları bildikleri yemek içmek gezmek tozmak son derece rahat tavırları ve özgürlük adı altındaki pervansız yaşantıları o yüzden izmirde yaşayan bir insan olarak elli yıl kalsa izmirden bir kadınla evlenmem Anadoludan bir kadın her yönden daha hayırlıdır, anadoludan bir çıkıyorsa büyük şehirlerden elli tane çıkıyor işte böyle istenmeyen acı olaylar yaşanıyor.

8
2
yanıtYanıtla
DİYAR:

DAHA ÖNCE İZMİR NASIL YUNAN İŞGALİNDEN KURTARILDIYSA ŞİMDİDE İÇİNDE BARINDIRDIĞI AHLAKSIZ ZÜMREDEN KURTARILMALIDIR

yanıt3
yanıt0
Türk:

Artık boşanmışsın ... Öldüreceksen kendini öldür ... Bir de medeni izmirde yaşıyorsun. Allahın Naletı üzerine olsun.

3
6
yanıtYanıtla
Sinan:

Kadın mobbing yapmış eski kocasına.

7
1
yanıtYanıtla
Şenay:

Allah rahmet eylesin....her ikisine de...türk erkeği boşanmayı hazmedemiyor..vesselam.

6
1
yanıtYanıtla
CAVEMAN:

Birde baba tarafından bakın , adam çocuğunu görmek istiyor , kadının yeni sevgilisi de yanında ,şimdi bu adam çocukların yanında kalacak ,iki tanede kızı var , hiçkimse öz baba yada anne gibi bakamaz çocuklara.kadının yeni sevgilisi orada ters birşey dediğise ,..hadi erkek olun ...zorunuza gitmezmi ?? Yeni sevgilinin orada olmaması lazımdı .

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title