Haberler

Eski Dinar Belediye Başkanı Tarlacı'ya Plaket

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinin eski Belediye Başkanı Mustafa Tarlacı'ya, Dinar Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Demir tarafından plaket verildi.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinin eski Belediye Başkanı Mustafa Tarlacı'ya, Dinar Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Demir tarafından plaket verildi.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ın makamında yapılan plaket töreninde, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gürbüzer, Antrenör Muhammed Yılmaz, Kulüp Yöneticileri Fatih Karataş, İrfan Yüksel ve Muammer Mazlum katıldı.

Dinar Belediye Spor Kulüp Başkanı Ahmet Demir, plaket merasimi öncesinde yaptığı konuşmada, Dinar Belediyespor'un herkesin takımı olduğunu belirterek, "Çok şanslı bir dönemdeyiz, çünkü eski ve yeni olmak üzere iki belediye başkanı takımla ilgilenmesi Dinar Belediye Sporu başarılı kılmıştır. Takımımızda Dinar'ın çocukları oynuyor, alt yapımız çok sağlam, süper ligde şampiyon olduğumuz için gururluyuz" dedi.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ise, önümüzdeki sezon takımın çok daha iyi şeyler yapacağına inandığını ifade ederek, "Bu bağlamda ben değerli Kulüp Başkanım Ahmet Demir'i, antrenörümüz Muhammet Yılmaz'ı, yönetim kurulu arkadaşlarımı ve takımımızı destekleyen seyircilerimizi kutluyorum, katkılarından dolayı değerli eski belediye başkanımız ve ilk Dinar Belediyespor Kulüp Başkanı olan Mustafa Tarlacı'ya da teşekkür ediyorum. Sizlerin sayesinde şampiyon olarak bu günlere kadar geldik" diye konuştu.

Dinar'ın bir sporcu yatağı olduğunu ve bir zamanlar Dinar'ın 3. ligde olduğunu hatırlatan Mustafa Tarlacı da yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Takımımız 3. ligden düştükten sonra bir fetret devri ve sonrasında tekrar bir canlanma yaşadı. Belediyeler destek vermediği sürece spor'un belli bir seviyeye gelmesi zordur. O dönemde spora maddi destek açısından yasaların engeliyle karşılaşıyorduk. Bizden sonra değerli Belediye Başkanım Saffet Bey'de maddi manevi har tülü desteği sağladı. En güzeli de iki takımın, U17 ve Dinar Belediyesporu'muzun şampiyon olması. Bizim şampiyon olduğumuzda 8-9 tane yabancı futbolcumuz vardı, şimdi bu sayının düşmesi güzel bir şey. Hedef hiç dışarıdan futbolcu almadan Dinar'ın gençleri ile olması. Bende bu konuda destek verdiği için sayın başkana teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel yerlerde olur, hak ettiği yere gelir. Ben de bu vesile ile böyle bir plaketi layık gördüğünüz için Sayın başkana ve yönetimdeki arkadaşlara ve tüm sporseverlere teşekkür ediyorum. Dinar söz konusu olursa gerisi teferruattır. Hem başkanımıza hem de Dinarsporu'muza başarılar diliyorum, hayırlı uğurlu olur inşallah." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Tarlacı Saffet Acar Dinar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title