Haberler

Eski Bakan Selma Aliye Kavaf, Ünver'i Ziyaret Etti

60. Hükümet döneminde Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı görevinde bulunan Selma Aliye Kavaf, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek, yeni dönemdeki görevinde başarılar diledi.

60. Hükümet döneminde Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı görevinde bulunan Selma Aliye Kavaf, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret ederek, yeni dönemdeki görevinde başarılar diledi.

Eşi Alaattin Kavaf ve oğlu Bilge Kavaf'ın da hazır bulunduğu ziyarette Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet eski Bakanı Selma Aliye Kavaf,Nevşehir'de olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek,bu süreçte bir kez de bakanlığı döneminde ziyaret ettiği Nevşehir'i daha yakından ziyaret etme imkanı bulduğunu söyledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'de, Devlet eski Bakanı Selma Aliye Kavaf ve ailesini Nevşehir Belediyesi'nde görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selma Aliye Kavaf Hasan Ünver Nevşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title