Haberler

Eski Bakan Mükerrem Taşçıoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eski Bakan Mükerrem Taşçıoğlu son yolculuğuna uğurlandı Mesut Yılmaz eski bakanının cenazesine katıldıİSTANBUL - Eski Kültür ve Turizm Bakanı Mükerrem Taşçıoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Eski Bakan Mükerrem Taşçıoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Mesut Yılmaz eski bakanının cenazesine katıldı

İSTANBUL - Eski Kültür ve Turizm Bakanı Mükerrem Taşçıoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Taşçıoğlu'nun cenazesine katılan Eski Başbakan Mesut Yılmaz, "Hem partimize, hem memlekete çok büyük hizmetler yapan, çok değerli bir arkadaşımızdı. Allah rahmet eylesin" dedi.

46'ncı hükümette Kültür ve Turizm Bakanlığı, 17'nci ve 18'nci hükümetlerde Sivas milletvekilliği yapmış olan Mehmet Mükerrem Taşçıoğlu, geçirdiği birtakım rahatsızlıklar dolayısıyla tedavi görmekte olduğu hastanede Cuma günü hayatını kaybetmişti. 91 yaşında hayatını kaybeden Eski Bakan Taşçıoğlu için bugün öğle namazına müteakip, Şişli'de bulunan Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Taşçıoğlu'nun yakınları, Eski Başbakan Mesut Yılmaz, Şişli Kaymakamı İdris Akbıyık politika yaptığı dönemden mesai arkadaşları, dostları ve sevenleri katılırken, taziyeleri oğlu Burak Taşçıoğlu ve torunu Alara Taşçıoğlu kabul etti. Merhum Bakan Taşçıoğlu'nun eşi Nilgün Taşçıoğlu'nun ilerleyen yaşına rağmen tekerlekli sandalyede taziyeleri kabul etmeye çalışması dikkat çekti.

"Büyük hizmetler yapan, çok değerli bir arkadaşımızdı"

Cenaze töreninde İhlas Haber Ajansı'nın sorularını yanıtlayan Eski Başbakan Yılmaz, Taşçıoğlu'nun yaptığı hizmetlere ve Galatasaray tutkusunun ne kadar büyük olduğuna vurgu yaparak, merhum bakan hakkındaki düşüncelerini, "Mükerrem Bey, hem partimize, hem memlekete çok büyük hizmetler yapan, çok değerli bir arkadaşımızdı. Kendisinin kaybından tabii çok büyük üzüntü duyuyoruz. Mekanı cennet olur, inşallah. 1 ay kadar önce görüşmüştük son olarak. Ben yurtdışındaydım, kendisi de hastaneye yatmış, haberim olmadı. Benim için sürpriz oldu. Ayaklarından rahatsızdı, yürüme zorluğu vardı. Ona rağmen Galatasaray'ın divan toplantılarını ihmal etmemeye çalışıyordu. Allah rahmet eylesin" sözleriyle ifade etti.

Eski Bakan Taşçıoğlu'nun cenazesi, tören mangasının omuzlarında cenaze aracına taşınarak, defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü.

(HC- ÖY-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Mükerrem Taşçıoğlu Mesut Yılmaz Şişli Sivas Genel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title