Haberler

Eski Adalet Bakanı Kahraman'ın cenazesi toprağa verildi -

Tedavi gördüğü hastanede vefat eden eski Adalet Bakanı Ahmet Kahraman'ın cenazesi, İzmir'de toprağa verildi.

Tedavi gördüğü hastanede vefat eden eski Adalet Bakanı Ahmet Kahraman'ın cenazesi, İzmir'de toprağa verildi.

12 Haziran genel seçimleri öncesinde 60. hükümet döneminde tarafsız Adalet Bakanlığı görevini yürüten Kahraman, bir süreden beri beyin tümörü tanısıyla tedavi gördüğü Ankara'da dün hayatını kaybetti.

Yakınları tarafından memleketi İzmir'in Menemen ilçesine getirilen Kahraman'ın cenazesi, öğle namazının ardından ilçeye bağlı Çukurköy'deki mezarlıkta toprağa verildi.

Kahraman'ın cenaze törenine, İzmir Valisi Mustafa Toprak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ile Yargıtay ve HSYK'dan temsilciler, çevre illerden gelen valiler katıldı.

İzmir'in Menemen ilçesinde 1955 yılında dünyaya gelen Kahraman, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1990 yılından itibaren Adalet Bakanlığı'nın çeşitli birimlerinde görev yaptı. Bir süre hakimlik de yapan Kahraman, Adalet Bakanlığı müsteşar yardımcılığı ve müsteşarlığı görevinde de bulundu.

12 Haziran 2011 genel seçimleri öncesi tarafsız Adalet Bakanı olarak atandı ve ardından emekli oldu.

Kaynak: AA / Güncel

Adalet Bakanlığı Ahmet Kahraman Menemen İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title