Haberler

Eşini Dadıyla Aldatan Ben Affleck Zor Günler Geçiriyor

Güncelleme:

10 yıllık evliliğini bitirme kararı alan dünyaca ünlü yıldız, bu sürece alışamadı. Affleck, önceki gün telefonla konuşurken perişan bir halde görüntülendi.

Ben Affleck'in içler acısı hali Hollywood'un en mutlu çiftlerinden biri için boşanma kararı almak hiç de kolay olmamış gibi görünüyor. Bir süre önce evliliklerini sonlandıracaklarını açıklayan Ben Affleck ve Jennifer Garner hâlâ yeni hayatlarına alışamadılar. Görünüşe göre üç çocukları için zaman zaman bir araya gelen çift için bu süreç oldukça zor geçiyor. Özellikle de Affleck için.

TELEFONUYLA KONUŞURKEN GÖRÜNTÜLENDİ

42 yaşındaki aktör ve yönetmen Ben Affleck'in bir süre önce sergilediği görüntü de bu durumu doğrular nitelikte. 10 yıllık evliliğini bitirme kararı alan Ben Affleck, geçtiğimiz günlerde Atlanta'da kiraladığı evinin bahçesinde bir elinde sigara bir elinde bira kutusu cep telefonuyla konuşurken görüntülendi.

Saçı sakalı birbirine karışmış olan Affleck'in yüzündeki mutsuz ifade de gözlerden kaçmadı. Aktörün, sol elinin yüzük parmağında hala alyans taşıması da dikkat çekti. Ben Affleck, bu fotoğrafların çekilmesinden birkaç saat önce boşanmak üzere olduğu karısı Jennifer Garner ve üç çocuğuyla birlikte görüntülenmişti. Daha sonra 43 yaşındaki Garner, çocuklarını Affleck ve yeni işe alınan iki dadıyla birlikte bırakıp evden ayrıldı.

YASAK İLİŞKİ YUVASINI YIKTI

Hollywood'un en mutlu çiftlerinden biri olan Ben Affleck ve Jennifer Garner'ın boşanma haberi herkesi şaşırtmıştı. Ancak bu haberin duyulmasından bir süre sonra Affleck'in bir süre önce çocuklarına bakması için alınan dadı Christine Ouzounian ile yasak ilişki yaşadığı ve bu yüzden Garner'ın evliliği bitirmeye karar verdiği iddiaları ortaya atıldı. Önce dadıyı işten çıkaran Garner daha sonra da Affleck'e boşanmak istediğini belirtti.

GECE YARISI BULUŞTULAR

Her ne kadar Affleck sözcüsü aracılığıyla bunları yalanlasa da söylentilerin ardı arkası kesilmedi. Hatta Ouzounian'ın lüks bir otelde tatil yaptığı masrafları da Affleck'in karşıladığı da ileri sürüldü. Affleck ile Ouzounian'ın bir gece yarısı buluştukları sırada çekildiği iddia edilen fotoğraf da basına yansıdı. Şimdi Affleck ve Garner'ın üç çocuğuna bakması için iki yeni dadı işe alındı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jennifer Garner Ben Affleck Hollywood Magazin Haberler

500

Yorumlar (57)

Good Luck Ben Affleck:

BU COCUK HARIKA BIRI, CNN DE MUSLUMANLARI ACIK ACIK SAVUNDU, KENDISI YAHUDI ASLILI OLDUGU HALDE. ALLAH YARDIMCISI OLSUN. YANI DURUST DELIKANLI ADAM. My Allah Bless you.

62
0
yanıtYanıtla
Ben affleck mi perişan halde? ):

bu adamın çorabı bile 2 bin dolar. ne perişanı? aşk acısı diyorsanız zaten jennifer garner ile araları yoktu. morali bozulmuşsa kadın bundan dünyanın parasını nafaka diye almıştır da o yüzden bozuktur morali. bu adam milyar dolarlık adam.

54
0
yanıtYanıtla
Ironi:

Hem aldatıyor hemde yıkılıyor ve bütün dünya onamı acıyor?Ne günlere kaldık be

41
3
yanıtYanıtla
Hoca:

3 şey insanı dibe götürür. İçki, kumar ve aldatma.

25
1
yanıtYanıtla
Jonnie:

Boşver abi dünyaca ünlü bir adamsın istediğin ülkeden istediğinle evlenirsin. Üzüldüğün şeye bak

9
10
yanıtYanıtla
mitocan:

zırrrt. hiç bişe olmaz yakışıklı adam. biri gider biri gelir. . Destekliyorzu seni ben afleck

1
17
yanıtYanıtla
Rht:

Guzel dadıya hayııir.

12
2
yanıtYanıtla
Gulden:

Eşi asla affetmemeli sürünür inşallah hem yapıyor hemde pişman oluyor yok öyle....

9
4
yanıtYanıtla
....:

Yapınca güzeldi sonuçlarına katlanacak sın

11
1
yanıtYanıtla
amed:

neresi perişan halde siz bi kendi insanınıza acıyın önce asgari ücretle bir kişi yaşayamazken beş altı çocuklu aileler var onlara acıyın memura acıyın emekçiye acıyın

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title