Haberler

Eşini Aşığıyla Yarı Çıplak Halde Basan Kocanın Emniyetteki İfadesi Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Zonguldak'ta eşini aşığıyla birlikte yarı çıplak halde basan koca, emniyetteki ifadesinde "O sabah işe gitmek için evden çıktım. Bu sırada Bayram yanımdan arabayla geçti. Ben de şüphelenip eve geri döndüm" dedi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde eşini evde bir başkasıyla yakaladıktan sonra darp eden Soner U.'nun ifadeleri ortaya çıktı. Soner U. ifadesinde komşuları Bayram'ı çevrede sık sık görmesinden dolayı da şüphelendiğini ve takip ettiğinde durumu tespit ettiğini anlattı. Soner U.'nun eşi Şenay U. ise "Bayram ile kahvaltı yaptıktan sonra eşim geldi. Bayramı darp etti. Beni de darp etti. Şikâyetçiyim" dedi.

"BAYRAM'I SIK GÖRMEYE BAŞLADIM"

Milliyet'te yer alan habere göre; Soner U.'nun ifadeleri şöyle: "8 yıllık evliyiz. Eşimin başka bir erkekle ilişkisinin olduğunu hissettim. Benim yan köyümde ikamet eden Bayram, son birkaç aydır sürekli olarak benim çevremde dolanıyordu. Mesela köye gideceğim zaman bu hemen benim arabamın arkasında oluyordu. Genelde son zamanlarda karşıma çıkıyordu. Şenay sürekli telefonuna şifre koyardı ve nereye gitse telefonu yanında götürürdü. O sabah saat 07.25'te işe gitmek için evden çıktım. Servise gittim. Servisi beklerken Bayram benim yan tarafımdan arabasıyla geçerek karşı istikamete gidiyordu. Ben de hemen şüphelenerek arkadaşım Turgay ve eşimin abisi Sezer'i arayarak benim evin çevresine gelmelerini istedim.

Eşini Aşığıyla Yarı Çıplak Halde Basan Kocanın Emniyetteki İfadesi Ortaya Çıktı

"BAYRAM BANA DA VURDU"

Eşimi eve gelmeden aradım. Telefonu açmadı. İkinci kez aradığımda telefonu açtı. Ne olduğunu sordu. Hastaneye gideceğimi söyledim. Evin kapısını çaldım. 5 dakika boyunca açılmadı. Sonra eşim kapıyı açtı. Elimde bir sopa vardı. Ben 'Evde kim var?' dedim. Eşim 'Kimse yok' dedi. Evi aramaya başladım. Ancak şahsı bulamadım. Bu sırada banyodan çıkıp kaçmaya çalışan Bayram'ı kapıda gördüm. Eşimin abisi bu şahsı yakaladı. Bayram kaçmaya çalışıyordu. Bize saldırıp vurmaya başladı. Ben de elimdeki sopa ile birkaç defa vurdum.

Eşini Aşığıyla Yarı Çıplak Halde Basan Kocanın Emniyetteki İfadesi Ortaya Çıktı

"ELİME TEKME ATTI, SERÇE PARMAĞIM ACIDI"

Bu esnada eşim kaçarak evin kapısını kapattı ve evden çıkmadı. Biz de Bayram'ı yakaladık ve gelen polislere teslim etmek üzere muhafaza ettik. Bayram beni görünce elime doğru tekme attı ve sağ serçe parmağım bu esnada çok acıdı. Ben de sopa ile kendimi korudum. Eşime hiç vurmadım, Bayram'dan ve eşimden şikâyetçiyim."

"KAHVALTI YAPTIKTAN SONRA OTURUYORDUK"

Şenay U. ise şunları anlattı: "Evde Bayram ile kahvaltı yaptıktan sonra oturuyorduk. Eşim beni aradı. 'Kapıyı aç, ben geldim, hastayım biraz' dedi. Ben de Bayram evde olduğu için kapıyı hemen açmadım. 10 dakika bekledim. Sonra kapıyı açtım. Kapıyı açtığımda eşimin elinde sopa vardı. Yanında üvey abim ve dayımın oğlu da vardı. Soner içeri gireceği sırada Bayram evin koridorundaydı. Eşim Soner, Bayram'ı görünce bağırarak darp etmeye başladı. Soner, Bayram'a vurmaya başlayınca Sezer ile Turgay da Bayram'a vurmaya başladılar. Bayram'ı darp ederek eşim Soner bana 'Evden çık!' diye bağırıp göğüs bölgemin ortasına ve kafama vurdu. Ben evden çıkarken polisler geldi. Eşimden şikâyetçiyim."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Zonguldak 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (216)

Fatma:

Bi Kadin olarak ben sinirden patladim pislik kadin kocandan ayril ne pislik yapacaksan yap bunun gibileri oldurmeyeceksin her gun iskence yapacaksin

74
1
yanıtYanıtla
muhalif adam:

Benim evimde ben yokken ki ben evde olsamda eve erkek misafir almam tek başına eşiyle hanımıyla çoluğu çocuğuyla gelecek. Adam işe gitmiş kadın eve adam atmış kahvaltı edip benzin istasyonculuğu oynayacakken adam basmış bunları işte. İyi de yapmış iyice sapıttı bu insanlar Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. Amin.

57
2
yanıtYanıtla
Dali:

Kadin cinayete tesvikten ceza ile yargilansin.

53
0
yanıtYanıtla
Yargıç:

Bu kadını öldürsende erkek şiddeti diyorlar. Dövsende kadına şiddet diyorlar. Dünyada şeytana gerek artık böyle kadınlar şeytanın işini elinden almış.

52
0
yanıtYanıtla
İNSAN:

BELLİ Kİ İLK DEFA YAPMAMIŞ KADIN, O DEĞİL DE NASIL BAKTIN EŞİM DEDİĞİN ADAMIN YÜZÜNE EVİNE EKMEK GETİREN SENİ MUHTAÇ ETMEYEN ÇOCUĞUNA BABALIK YAPAN BİRİYLE GECE NASIL UYUDUN NASIL MUTLU OLDUN ÇİVİ ÇİVİYİ SÖKER BU KADAR DA KADIN HAKKI FAZLA ÖZGÜRLÜK ADI ALTINDA SOYUNDUNUZ ALDATTINIZ YUVALAR YIKTINIZ CİNSİYETÇİLİK YAPMA DİYECEKSİNİZKAHPELİĞİN CİNSİYETİ OLMAZ. . .

50
1
yanıtYanıtla
Salih:

Ama çocuklarına bakan ve çocuklarını büyüten karınızı da aldatmayacaksınız ama

yanıt16
yanıt4
Tr:

Yazıklar olsun. Bu kadını taşlamak ya da idam etmek gerek

49
2
yanıtYanıtla
Ggf:

Ey Türk erkekleri islam kanunlarını biraktiniz ne hale geldiniz.Karilariniz dışarda yarı çıplak geziyor.Özgür diyorsunuz.Birileri bakıncada rahatsız oluyorsunuz.Böyle karisi eve erkek alan çok birbirinize guvenemiyorsunuz.Niye çünkü ozgursunuz.

37
12
yanıtYanıtla
YEAHH:

Suç kocada 8 yıllık evlilermiş karısına tatmin edememiş demek ki kadınlara aç bırakırsanız onlarda kendilerini doyuracak erkek arar

0
48
yanıtYanıtla
davut:

bir kaybol sen mantığına tüküreyim yobaz

yanıt3
yanıt0
Tüm 216 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title