Haberler

    Eser Yenenler: Ben o yayına bağlanmadım

    Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş, instagram programları "Mücbir Sebepler"de Orhan Aydın'ın Nazım Hikmet'in Milli Mücadeleyi anlatan şiirini, okuma biçimini kahkalar atarak ele almışlardı.

    Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş, instagram programları "Mücbir Sebepler"de Orhan Aydın'ın Nazım Hikmet'in Milli Mücadeleyi anlatan şiirini, okuma biçimini kahkalar atarak ele almışlardı.

    Yayında Melikşah Altuntaş, "Beyefendinin iddiaları bunlar, bu şiir. Hatta düz yazı" diyerek eleştirmişti. Eser Yenenler'in de bu yayına bağlanarak duruma katkı sağladığı iddia edilmişti.

    Oyuncu, yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı: "Linç kültürünün malzemesi haline dönen montajlanmış video hakkında söyleyeceklerim var. Yayınlanan video ve Nazım Hikmet şiirini okuyan şairimizle yapılan yayında, sanılanın aksine canlı yayına bağlanmadım. O günden tam 3 gün sonra canlı yayına bağlandım ve konu tamamen küçükken şevkle ve hiddetle okuduğum 23 Nisan şiirindeki üslubumdu. Eğer öyle olmasaydı 23 Nisan'da okuduğum o şiiri paylaşmazdım. Haksız yere benim Atatürk ve vatan sevgime dilini uzatan herkese hakaret davası açtım."

    Orhan Aydın'dan yanıt

    Orhan Aydın ise kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, fenomen ikiliye bir çağrıda bulundu: "Madem bu olay bu kadar büyüdü, bu ikiliye önerim var. Yaptıkları yayına beni konuk etsinler. Hayat-işçi-emekçi-şiir-sinema-tiyatro-komedi-şaklabanlık üstüne konuşalım. Tek koşulum var, yayından elde edilen gelirin tamamı Anadolu'da direnen bir tiyatro ekibine bağışlansın."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Melikşah Altuntaş Eser Yenenler Orhan Aydın Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title