Haberler

Kapkaççı dehşeti kamerada! Çantasını aldıkları kadını böyle sürüklediler

Güncelleme:

Esenyurt'ta 4 şüpheli, adres sorma bahanesi ile yanına yaklaştıkları yabancı uyruklu kadının çantasını alıp kaçmaya çalıştı. Çantasını vermek istemeyen kadının sürüklendiği anlar ise kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Esenyurt'ta çantasını vermek istemeyen bir kadını otomobil ile sürükleyen ve birçok suçtan kayıtları bulunan 4 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin kadını sürükledikleri anlar kameralara yansıdı.

Esenyurt'taki Balıkyolu Mahallesi Ozanlar Caddesi'nde geçen Pazar günü otomobildeki 4 şüpheli adres sorma bahanesi ile yabancı uyruklu bir kadının yanına yaklaştı. Şüpheliler kadının çantasını alıp, kaçmaya çalıştı. Çantasını vermek istemeyen kadın yerde sürüklendi. Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kapkaççı dehşeti kamerada! Çantasını aldıkları kadını böyle sürüklediler

ŞÜPHELİLER KAMERA KAYITLARI İLE TESPİT EDİLDİ

Esenyurt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından güvenlik kamera kayıtları incelenerek şüpheliler tespit edildi. Polis 27 ayrı suç kaydı bulunan M.Y., 15 ayrı suçtan kaydı bulunan A.D., 4 ayrı suç kaydı bulunan H.Ş., 1 suç kaydı bulunan İ.S.'yi yakaladı. Bu kişilerde ayrıca kapkaç sonucu aldıkları 2 kişiye ait telefon ve bir çalıntı plaka da ele geçirildi. Şüphelilerle ilgili soruşturmaya devam ediliyor.

KAÇKAÇ ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan kapkaç anları güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, kadının yanına yaklaşan şüpheliler, çantasını almaya çalışıyor. Şüphelilere direnen kadın bir süre sürükleniyor. Bu sırada çevredekiler de şüphelilere müdahale etmeye çalışıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

cossar:

27 suç kaydı var ve işe devam. . . en azından kaydı var kayıt dışı çalışmıyor. .

6
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Savcilar hakimler allloooo ne yapyonuz lan

4
0
yanıtYanıtla
vtnds:

ülke ülke olmakdan çıktı yakalnsalar serbest kalacaklar

4
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Akepe nin yonettigi 19 yillik Yeni Türkiye. Hani hep yeni yeni diyorlardiya. Alin size yeni Ülke. Bravo sizlere

yanıt2
yanıt0
tahtakurusu:

Yaralamadan , hırsızlıktan ottan, tozdan sabıkalı adam dışarda geziyor. 16 ayrı suçtan sabıkalı adam aramızda dolaşıyor?! bu nasıl adalet kafası? bu nasıl anlayış? bu nasıl ülke bu nasıl yargı nasıl yasama nasıl yürütme ? Sonra yok eşini kesti, esnafı taradı , emekli maaşını çaldı bilmem ne. . Suçu olmayan adamı da suça teşvik eder sabıkalı kişi. Neden ? adalet mekanizması böyle gevşek olursa. . . Bu nu da bi düşünsün o meclis ehli.

4
0
yanıtYanıtla
ENESSON:

Güpegündüz herkesin gözü önünde hem de ne hale geldik yau bunları ve ailelerini kodesten sonra istanbuldan sürecek bir daha almayacaksın

3
0
yanıtYanıtla
bruksel:

cadir devletlerde olur boyle seyler. kanun olsa yaparlarmiyidi

3
0
yanıtYanıtla
ah rahşan ah:

bu gaspçılar'' Rahşan affı'' ile salınmadıysa ben de bir şey bilmiyorum.

1
1
yanıtYanıtla
TR:

madem rahşan affıyla salındı 20 senedir siz varsınız. toplasanıza. . .

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title