Haberler

Hastaneye çevirdikleri kaçak apartman dairesine baskın

Güncelleme:

İstanbul Esenyurt'ta yabancı uyruklu doktorların izinsiz olarak çalıştığı bir apartman dairesindeki kaçak hastaneye ekipler tarafından baskın düzenlendi. İçeride çok sayıda tıbbi cihazın da bulunduğu sözde hastane mühürlendi.

Esenyurt'ta bir apartman dairesinin 2'nci katının izinsiz yollarla hastaneye çevrildiği ve özellikle yabancı uyruklulara yönelik sağlık hizmeti verildiği öğrenildi. Konuyla ilgili Esenyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri çalışmalara başladı. Söz konusu hastanenin içinde yurt dışından Türkiye'ye gelen doktorların olduğu ancak bu doktorların çalışma izninin bulunmadığı öğrenildi.

TIBBİ CİHAZLAR DA ÇIKTI

İlçe sağlık müdürlüğü ekipleri sözde hastane odalarını tek tek dolaştı. Hastane içinde izinsiz doktorların diplomalarının duvarda asılı olduğu ve de odalarda bir hastanede bulunması gereken tıbbi görüntüleme cihazların birçoğunun da bulunduğu görüldü.

ÇALIŞMA İZİNLERİ YOK

Hastanenin çalışma izninin bulunmadığı, iş yeri sahibinin bir Türk doktor olduğu, ancak yanında çalışan yabancı uyruklu diğer doktorların çalışma izninin olmadığı belirlendi. Geçici olarak faaliyetleri durdurulan hastanenin kapatılması için İl Sağlık Müdürlüğü'ne başvuru yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hisarcık Esenyurt 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (2)

Yabancı uyruklu:

İngilizler mi japonlar mı açmış hastaneyi??? Desenize suriyeli ıraklı diye, neden korkuyorsunuz??? Din kardeşi diye güle oynaya soktular şimdi adlarını ağza almaya aldırtmaya korkuyorlar. Ülke tarihinin en büyük hatası bu bedevileri almak. Maksimum 10 seneye bu günleri arar oluruz.

9
0
yanıtYanıtla
Yahya:

Durmak yok, ülkede kaçak var.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title