Haberler

Erzurum'da Trafik Kazası

Güncelleme:

Erzurum'da otomobille kamyonun çarpışması sonucu hayatını kaybedenlerden Erdem Kara, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Refik Saydam Caddesi Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde Muhammet Sait Yeşilyurt yönetimindeki 16 FA 278 plakalı otomobil ile Mehmet Şerif Soylu yönetimindeki 25 DV 020 plakalı kamyonun çarpışması sonucu yaşamını yitiren Erdem Kara'nın (16) cenazesi için Palandöken ilçesindeki Solakzade Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, üniversite personeli ve vatandaşlar katıldı.

Kara'nın cenazesi, kılınan namazın ardından Abdurahmangazi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Erzurum Baro avukatlarından baba Zinnur Kara'nın ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi.

Bu arada, kazada hayatını kaybeden 4 gencin, yarın Atatürk Üniversitesi Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Şerif Erdem Kara Yeşilyurt Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title