Haberler

Erzurum'a Yangın Söndürme Helikopteri Geliyor

Erzurum hava ambulansından sonra birde yangın söndürme ambulansına sahip oluyor.

Erzurum hava ambulansından sonra birde yangın söndürme ambulansına sahip oluyor. Orman Genel Müdürlüğü AK Parti Milletvekili Adnan Yılmaz'ın talebini olumlu bularak Erzurum'a yangın söndürme helikopteri gönderme kararı aldı.

Ardahan Milletvekili Orhan Gökdemir, Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ahmet

Arslan ile birlikte Orman Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu'yu ziyaret eden Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, bölgede kullanılmak üzere yangın söndürme hekilopteri talebinde bulundu.

Ziyarette, Erzurum'da sonbahar aylarında Palandöken ve tabyalar mevkiinde sıkça meydana gelen yangınlara kısa sürede müdahale imkanı ve çevre illerde çıkabilecek muhtemel

büyük yangınlara takviye sağlayabilecek bir yangın söndürme helikopterinin Erzurum'da bulunması gerektiği kararlaştırıldı.

Adnan Yılmaz, "Genel müdürden Erzurum ve bölgede ki yangınlara kısa sürede müdahale edilmesi için bir yangın söndürme helikopteri talep ettik. Talebimizi olumlu karşılayan Kurtulmuşlu Erzurum'a bir yangın söndürme helikopterinin gönderileceği sözünü aldık." dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman Genel Müdürlüğü Adnan Yılmaz Ak Parti Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title