Haberler

Müftülük Personeli Toplantısındaki Dehşette Ölümden Kıl Payı Kurtulmuş!

Güncelleme:

Erzincan'da müftülükçe yapılan toplantıda personellerden biri tartışma sonucu silah kullanıp 4 kişiyi öldürdükten sonra intihar etmişti. Olayda 2 kişi de yaralanırken bir personelin ölümden kıl payı kurtulduğu ortaya çıktı.

Kaymakamlık binasında yapılan müftülük toplantısında müftülük personeli Fatih Aslan 4 kişiyi öldürmüş ve intihar etmişti. Saldırıda personellerden birinin son anda kurtulduğu ortaya çıktı.

MÜFTÜLÜKÇE DÜZENLENEN TOPLANTIDA 5 KİŞİ ÖLMÜŞ, 2 KİŞİ YARALANMIŞTI

Erzincan'ın Tercan Kaymakamlığında müftülükçe düzenlenen toplantıda, bir müftülük personelinin silahla ateş açması sonucu, Tercan Müftü Vekili Ersin Kan ve zanlının da aralarında bulunduğu 5 kişi ölmüş 2 kişi yaralanmıştı.

Müftülük Personeli Toplantısındaki Dehşette Ölümden Kıl Payı Kurtulmuş!

SALDIRIDAN SON ANDA KURTULMUŞ

Olayda müftülük personeli Fatih Aslan'ın saldırısından Tercan Kaymakamlığı'nda Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında görev yapan Bekir Derebaş'ın son anda kurtulduğu ortaya çıktı.

Müftülük Personeli Toplantısındaki Dehşette Ölümden Kıl Payı Kurtulmuş!

"SON ANDA CANIMI KURTARDIM"

Bekir Derebaş, "Evrak bürosunda bir arkadaş vardı, olay nasıl oldu bilmiyorum ama ben içeriye girdiğimde 3 el ateş etti. Sonra döndü bana ateş etti ve vaizin odasına gidip onu vurdu. Sonra bir kaç arkadaşımız vardı onlara ateş etti. Gerisini hatırlamıyorum. Ben son anda içeriye girdim ve canımı kurtardım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Aslan Erzincan Müftülük 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

Ders zamanı:

İman severler alehte yorumada dayanamıyor 16 yıldır alıştılar hep onlar eleştirdi ne mustafa kemal kaldı ne demokrasi ne cumhuriyet hepsini hergün haksızca kinle içindeki öfkelerini gösterdiler şimdi kusura bakmasınlar aynı öfke bu imamlara karşı var ve sebepleride onlarınkinden çokdaha haklı

11
7
yanıtYanıtla
asıl ders zamanı şimdi degil:

100 yıldır ne allah kaldı ne peygamber sövmediginiz 1 tek imam kalmadı ceza evlerinde en çok imam mı yoksa imansızmı var sizde dünya çapında milyonlarca mahkum var . lafa gelince benim günahım seni ilgilendrmez diyen bir kısım insiz arkadaşlar. . imamın günahı sizi ilgilendrimez

yanıt4
yanıt6
Duman:

Din soyguncuları azdı.

6
8
yanıtYanıtla
imam bayıldı:

İmamların rant kavgası. . . Parayı ben götürecem yok yedirmezler ben götürecem olayı olabilir.

7
6
yanıtYanıtla
okayi yamaşuka kombamba:

ben hiçbir yerde bir atisin başka bir atisi kötüledigini duymadım ve hiçbir chplinin ataisleri kötüledigini de duymadım ama bir müslümanın bir müslümanı kötüledigini gördüm duydum bir chplinin bir müslümanı kötüledigini ve teşhir ettigini hem gördüm hem okudum hemde duydum söyleyeceklerim bu kadar gerisi size kalmış anlayan anladı

7
4
yanıtYanıtla
Soruyorum:

Din sence ırkçılık değil mi? Ahzab 37 ve 50 ne demek istiyor? Rem nedir?

yanıt2
yanıt4
yes:

zaten dediğin gibi olsa kan akmaz hem peygaberimiz diyor insan öldürmek allah af etmez gel gor buyun caniler zalimler kan çektikçe göbek atıyorlar allah bunara ne yapsın ancak belasını versin denir

yanıt2
yanıt0
üstat:

Söylediklerinin tamamı yanlış, zaten kamplara ayrılmışız ateşe bir odun da sen atmışsın Yamaşuka . Evet anladık senin bir fitne kaynağı olduğunu anladık bu vebal de sana yeter. Bende senin bu dediklerinin tam tersini gördüm ve duydum. Ne olacak şimdi.

yanıt1
yanıt0
SAYGECITLI:

LÜTFEN MÜSLÜMANSAN ALLAH RIZASI ICIN YORUM YAZMA. . . SEYTANIN COGALDIGI SU ZAMANDA SABIR YA SABIR . .

6
3
yanıtYanıtla
haklıya haklı:

Neden yorum yazmayalım. . . Haksızın karşısında susan dilsiz şeytandır demiş Hz Muhammed s. a. v. . . Ne yazıkki Türkiyede imamlar camiileri iş yeri olarak görüyorlar. . . Tatil günü geldimi camiiye gelmezler. . . Zengin birisi ölsün iyi para verirler diye ölünün selasını bile acıklı acıklı olkurlar. . . Ama bir fakir ölsün cenaze namaznı iki dakkada kılıp gömerler. . . Para için memur gibi imamlık olmaz. . . Osmanlıdaki gibi olması lazım. . . Şuanki sistem yanlış bu tür olaylar çok olur yoksa

yanıt2
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title