Haberler

Erzincan'da Ebru ve El Sanatları Sergisi Açıldı

15-21 Mayıs 2013 31.Gençlik Haftası, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla hazırlanan ebru ve el sanatları sergisi açıldı.

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından

15-21 Mayıs 2013 31. Gençlik Haftası, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla hazırlanan ebru ve el sanatları sergisi açıldı. Erzincan Üniversitesi Rektörlük Sanat Galerisi'nde düzenlenen serginin açılışını Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü K. Atanur Köseoğlu ve Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Özdemir yaptı. Açılışta konuşan Vali Yardımcısı Mehmet Kurt serginin açılışında emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmanın ardından sergiyi gezen Vali Yardımcısı Mehmet Kurt ebru ve el sanatlarını inceledi. Sergide Vali Yardımcısı Mehmet Kurt ve Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü K. Atanur Köseoğlu'na kurslarda yapılan el sanatları ürünler hediye edildi. Vali Yardımcısı Mehmet Kurt sergi açılış defterini imzalayarak ebru yapımını izledi. Açılan sergide bulunan birbirinden güzel eserlere vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. Erzincan Üniversitesi Rektörlük Sanat Galerisi'nde açılan sergi Gençlik Haftası boyunca ziyaretçilere açık olacak. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzincan Üniversitesi Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title