Haberler

Ersin Düzen, Maaşıyla İlgili Çıkan Haberler Nedeniyle Mahkemeye Başvuracak

Güncelleme:

Ersin Düzen, kendisine aylık 278 bin TL ödendiği yönündeki iddialarla ilgili "Haberler yalan, kişilik haklarımı zedelemeye çalışanlarla ilgili hukuk yollarına başvuracağım." dedi.

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'in, TRT'nin haftada 2 gün yayınlanan Stadyum programı için Ersin Düzen'e ayda 278 bin TL ödediği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Olayın sosyal medyada büyük yankı yaratması üzerine dün sabah saatlerinde Twitter'dan bir açıklama yapan Düzen, "Yalan, iftira, karalama, hakaret; hepsine elbet cevabım olacak, lakin sosyal medya üzerinden değil! İstanbul'a gelişimi bekleyin!" mesajını verdi.

"İDDİALAR VE HABERLER YALAN"

Ersin Düzen, sosyal medyada tepkilerin yoğunlaşması üzerine bir açıklama daha yaptı. İşte o açıklama:

"Program ücretim ve aylık maaşımla ilgili hakkımda çıkan iddialar ve haberler yalandır. İftira ve yalanlarla, kişilik haklarımı zedelemeye çalışanlar ile ilgili hukuk yollarına başvuracağım. Sonucunu kamuoyuyla paylaşacağımın bilinmesini rica ederim. Saygılarımla..."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atilla Sertel Ersin Düzen Twitter İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (34)

asdf:

Kaç lira olduğunu kamuoyuna açıklasana. Neden açıklamıyorsun? Belli ki miktar yine çok yüksek.

33
0
yanıtYanıtla
AHMET:

artislik yapacağına çıkar bir maaş bordonuna millet görsün ne kadar maaş aldığını mal. bu kadar kudurduğuna göre belliki o maaşı alıyormuşsun

26
0
yanıtYanıtla
ülkü:

herzamanki chp her zaman yalan. . . tazminat ödemeye doymadı bu salaklar. .

3
14
yanıtYanıtla
BALIKESİR:

İFTİRA DİYECEĞİNE KAÇ PARA ALDIĞINI SÖYLE VEYA BORDRONU GÖSTER.

16
1
yanıtYanıtla
orhancan:

lafı uzatmaya gerek yok. şu kadar para alıyorum dersin kapanır. yok dönünce yok hukiki yollar. demek ki birşeyler var

15
0
yanıtYanıtla
efrasiyap:

yalan diyorsa hesap haraketlerini paylaşır bizde deriz ki doğru neden aldığı maaşı saklıyor

13
0
yanıtYanıtla
???:

al oğlum al tabiki alacaksın kimler almıyorki sanki batan gemiden ne kaçırırsak kardır gözüyle bakılıyor güzel ülkeme

12
0
yanıtYanıtla
Önemsiz:

Ya, bizim Millet ne merakli, kim nekadar kazaniyor diye. Herkes rizkini yer arkadas. Dedikodu, giybet etmenin bir anlami yok. Helal olduktan sonra hele hic sorun yok.

1
11
yanıtYanıtla
Önemsiz:

Mantiga bak, oturdugu yerden oldugu icin helal degilmis!Onca CEO ve isadamlari nolucak, hepsi maden ocagindami calisiyor. Hak eden kazanir usta. Önemli olan yaptigin isin sadece kendin icin degil sirket ve toplum icin önemi. Bukadar basit olay.

yanıt1
yanıt1
Necmettin:

Stadyum programını sunan trt çalışanının yerine geçtiğinde mi yalan.

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title