Haberler

Erol Köse, Afrin İçin Asker Üniformalı Fotoğraf Paylaşan Burak Özçivit'i Yerden Yere Vurdu

Güncelleme:

Yapımcı Erol Köse, sosyal medya hesabından yer aldığı projeden çekilmiş asker üniformalı fotoğrafını paylaşarak Afrin operasyonuna destek veren Burak Özçivit'i sert sözlerle eleştirdi.

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit sosyal medya hesabından Afrin bölgesinin teröristlerden temizlenmesi amacıyla başlatılan ''Zeytin Dalı Harekatı'' ile ilgili paylaşımda bulundu.

ROL ALDIĞI FİLMDEN KARE PAYLAŞTI

Can Feda aldı projesinde bir askeri canlandıran Özçivit, Instagram hesabından yer aldığı projeden çekilmiş asker üniformalı fotoğrafını paylaşarak "Allah ordumuzu korusun.Bütün dualarımız, yüreğimiz sizlerle." yazdı.

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTTULAR

Oyuncuya askerliğini bedelli yaptığı konusunda çok sayıda eleştiri ve yorum geldi. Bunun üzerine Burak Özçivit gönderisini yoruma kapattı.

Erol Köse, Afrin İçin Asker Üniformalı Fotoğraf Paylaşan Burak Özçivit''i Yerden Yere Vurdu

CANLI YAYINDA MASAYA YATIRILDI

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında da Burak Özçivit'in bu paylaşımı masaya yatırıldı. Programa telefonla bağlanan yapımcı Erol Köse, yakışıklı oyuncuyu sert sözlerle eleştirdi.

"BEDELLİ ASKERLİK YAPANLARIN..."

Burak Özçivit'in filminin reklamını yapmak için böyle bir kare paylaştığına vurgu yapan Köse, "Filminin afişini böyle bir olayda kullanırsan bunun adı rant elde etmek olur. Kendini Rambo yapmış orada. Bedelli askerlik yapanların, uzun dönem askerlik yapanlara göre sesini biraz kısmaları gerektiği inancındayım. Kesinlikle burada art niyet olduğunu düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burak Özçivit Instagram Erol Köse Afrin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (60)

YKaan:

adamda para var bedelli yapmış si-ze-ne. Ordumuzun yanında olan bir vatan evladı kendisi. Paylaşım yapıp da seke seke kaçan ceylanlar gibi değil en azından.

14
14
yanıtYanıtla
MAHO:

BUGÜN 88 YAŞINDAKİ Bİ DEDE BENİ ASKERE ALIN DİYE DİLEKÇE VERİYORSA BURAK BEDELLİ ASKERLİK YAPTIĞI İÇİN UTANMALIDIR

19
9
yanıtYanıtla
RIZA:

ETRAFIMIZ ATEŞ ÇEMBERİ BEDELLİ ASKERLİK ACİLEN KALDIRILMALIDIR

18
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bedelli askerlik yapmışşsın net nokta orduya katılmak istememişsin. TÜRKİYE CUMHURİYETİ ORDUSUNDA bulunmak istemediğin için para ödemişsin şimdi o istemediğin ordunun yanında mı olduğunu söylüyorsun. hiç ama hiç samimi değil. nokta.

11
12
yanıtYanıtla
YILMAZ:

Sanki erol köse askerlik yapmış gibi

18
5
yanıtYanıtla
AKERMAN:

EROL KÖSE sen kimsin, sanamı kalmış eleştirmek, Burak ÖZÇİVİT askerlerimize ALLAH KORUSUN dediği içinmi tepki yaptınız, yoksa ordaki pkk, ypg ve pyd lilerin geberdiği içinmi, ayrcı hdp size seslendi farkındaysanız çıksanıza sokağa yüreğiniz varsa.

9
8
yanıtYanıtla
İsmail karaköy:

Bu ülkenin Erol köse gibi düşünenleri vardır olacaktır ancak biz burakları destekliyor onların arkasında olduğumuzu haykırıyoruz. . . Burak bizm kalbimizde yer etti, köselerde nefret yarattı bu nedenle Allah Mehmetciğimize yardım etsin. . Ne Mutlu Türküm diyene.

9
6
yanıtYanıtla
Vikings:

arkadas haydi tamam afrin operasyonu için iyi temenni de bulunuyosun da. . Daha omrunde bir defa bot bağlamamış-askere gitmemiş biri olarak fotolarla falan sov yapmanın alemi nedir. Adı üstünde artist işte, bunun gibilerden anca bu çıkar. Sadece reklam-şov

10
5
yanıtYanıtla
remzi:

devlet o hakkı ermiş adamda kullanmış ne yani adam asker savaştayken destekleyemez mi

11
4
yanıtYanıtla
DOĞRU OLAN:

O Şanlı Üniformayı üzerine yakıştırmış ki böyle bir paylaşım yapmış işiniz gücünüz muhalif olmak ulan adam bişey yapmasa sesini çıkarmıyo vatan hayini dersiniz kamuflaj giyse bedelli yaptı dersiniz askerliğini yapmış olsa onlar ünlü rahat askerlik yapıyo dersiniz adam dağda komando olsa sanki hepiniz bordo bereli olarak askerlik yapmış gibi küçümsersiniz işte bu yüzden bu millet tek yumruk olamıyo biz birbirimizi çekemiyoruz.

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title