Haberler

Erol Günaydın Filmleri D-Smart'ta

Güncelleme:

D-Smart, Erol Günaydın'ın vefatı nedeniyle "Vur Patlasın Çal Oynasın", ve "Hamsi Nuri" filmlerini sinemaseverlerle buluşturacak.

Yeşilçam'ın değerli oyuncusu, senaristi ve birçok filme sesiyle can veren Erol Günaydın'ın vefatı nedeniyle D-Smart 12. Kanal Yeşilçam Smart'ta 15 Ekim Pazartesi akşamı "Vur Patlasın Çal Oynasın", 16 Ekim Salı günü ise "Hamsi Nuri" filmleri ekrana gelecek.

Ülkemizin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart, Erol Günaydın'ın vefatı nedeniyle "Vur Patlasın Çal Oynasın", ve "Hamsi Nuri" filmlerini sinemaseverlerle buluşturacak.

Birbirlerinin benzeri olan iki kabadayı ile, İstanbul'a miras nedeniyle gelen iki köylünün hikayesini konu alan "Vur Patlasın Çal Oynasın", 15 Ekim Pazartesi günü saat 21:00'de D-Smart 12. Kanal Yeşilçam Smart'ta ekrana gelecek.

Karadenizli bir gencin hayatını anlatan "Hamsi Nuri" , 16 Ekim Salı günü saat 14:30'da D-Smart 12. Kanal Yeşilçam Smart'ta izleyicilerle buluşacak.

Künye

VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN -1970

Oyuncular: Gazanfer Özcan-Güzin Özipek-Erol Günaydın

Yönetmen: Ülkü Erakalın (1970)

Konu: Birbirlerinin benzeri olan iki kabadayı ile, İstanbul'a miras nedeniyle gelen iki köylünün güldürüsü.

HAMSİ NURİ 1973

Oyuncular: Zeki Alasya-Öztürk Serengil-Füsun Önal-Hamit Yıldırım-Hüseyin Zan

Yönetmen: Sırrı Gültekin (1973)

Konu: Karadenizli bir gencin güldürülü öyküsü.

EROL GÜNAYDIN HAKKINDA

Tiyatroya Galatasaray Lisesi bünyesinde başlayan Günaydın, 1955'te Haldun Dormen Cep Tiyatrosunda "Papaz Kaçtı" adlı oyun ile profesyonel aktörlük hayatına başlamıştır. 1960'da ilk sinema filminde oynayan Erol Günaydın, elli yıllık bir süre içinde çok sayıda filmin ve tiyatro oyununun yanı sıra TRT'de yayınlanan Çiçek Taksi adlı dizide de oynadı. Nasreddin Hoca tiplemesi, meddah gösterileri, Ayı Yogi seslendirmesi ve canlandırdığı diğer pek çok karakter günümüzün en tanınan ve kıdemli aktörlerinden biri haline gelmesini sağlamıştır.

Gazeteci-yazar Emine Algan tarafından birkaç aylık bir süre içinde kendisiyle gerçekleştirilmiş bir nehir-söyleşi 2007 yılında "İki Kalas Bir Heves" başlığı altında kitaplaştırılmıştır. Beyaz Melek adlı sinema filminde oynamıştır.

Ödülleri

1967 Antalya Altın Portakal Film Festivali, En İyi Senaryo Ödülü, Güzel Bir Gün İçin

1967 Antalya Altın Portakal Film Festivali, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü, Güzel Bir Gün İçin

D-Smart hakkında:

Doğan TV Holding bünyesinde 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren D-Smart; ülkemizin önde gelen dijital yayın platformlarındandır. Pazardaki yeni dinamikler doğrultusunda hizmet paketlerini sürekli geliştiren D-Smart, platforma özel tematik kanalları; HD yayın yapan 28 kanal; tüm ulusal kanalları; Türksat'ta yayın yapan yerli ve yabancı yüzlerce uydu kanalı ve dijital içerik hizmetlerini kullanıcılarına sunmaktadır.

İnternet ve dijital yayıncılık teknolojilerinin kesişim noktasında yaptığı yatırımlarla büyüyen D-Smart, 2010 yılında internet erişimi hizmeti sunan Smile markasıyla pazardaki yeni dinamikleri takip ederek müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda bir araya gelmiştir. 2012 Mayıs ayında D-Smart, internet hizmetlerini D-Smart Net ismiyle sunmaya başlamıştır. D-Smart bu değişiklik ile tüketicilere internet ve televizyon hizmetlerini tek bir elden sunabilecek bir eğlence platformu yaratarak, tüketicilere avantajlı fiyatlar yanında hizmet kolaylığı sunmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Erol Günaydın İstanbul D Smart Çal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title