Haberler

Sevgili Oldukları Konuşulan Demet Özdemir ve Can Yaman Gece Hayatında Görüntülendi

Güncelleme:

'Erkenci Kuş' dizisinde iki aşığı oynayan ve sevgili oldukları konuşulan Demet Özdemir ve Can Yaman önceki gece birlikte görüntülendi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre, Star TV ekranlarının sevilen aşk dizisi 'Erkenci Kuş'un başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman, önceki akşam dizinin senaristi Aslı Zengin'in doğum günü partisine katıldı. İkilinin samimi halleri haklarında çıkan aşk dedikodularını güçlendirdi.

DEMET'İN YANAĞINDAN MAKAS ALDI

Demet Özdemir ve Can Yaman, burada samimi halleriyle dikkat çekerken Can Yaman'ın bir ara Demet Özdemir'in yanağından makas aldığı görüldü.

Erkenci Kuş Dizisinin Başrol Oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman Gece Hayatında Görüntülendi

ROMANTİK ANLAR YAŞADILAR

İkili, Yıldız Tilbe'nin 'El Adamı' şarkısı eşliğinde romantik anlar yaşadı. Müziğin ritmine kendini kaptıran Can Yaman sahneye çıkarak Mert Davran ile birlikte 'Ele Güne Karşı' şarkısını seslendirdi.

Erkenci Kuş Dizisinin Başrol Oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman Gece Hayatında Görüntülendi

GAZETECİLERİ GÖRÜNCE PANİK OLDULAR

Eğlence sonrası Demet Özdemir ve Can Yaman, önden arkadaşlarını göndererek kapıda gazetecilerin olup olmadığı kontrol ettirdi. Biraz bekledikten sonra mekandan birlikte çıkan Can Yaman ve Demet Özdemir flaşlar patlayınca kısa süreli panik yaşadı. İkili 'doğum günü vardı, ona geldik" açıklamasını yaptı.

Erkenci Kuş Dizisinin Başrol Oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman Gece Hayatında Görüntülendi

AYNI TAKSİDE BULUŞTULAR

Yaşadıkları paniği üzerlerinden atamayan Demet Özdemir ve Can Yaman, bir süre taksinin gelmesini bekledi. Demet Özdemir gelen ilk taksiye binerken Can Yaman onu izledi. Mekan önünden farklı taksilerle ayrılan Demet Özdemir ve Can Yaman, bir süre sonra buluşup aynı taksiyle yollarına devam etti.

Erkenci Kuş Dizisinin Başrol Oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman Gece Hayatında Görüntülendi

"SEÇKİN'LE AYRILIK SEBEBİ CAN DEĞİL"

Daha önce Seçkin Özdemir'le aşk yaşayan Demet Özdemir'in ayrılık nedeni olarak partneri Can Yaman'la olan yakınlaşması olduğu iddia edilmişti. Demet Özdemir, "Seçkin Bey'le ayrılık nedeniniz Can Bey mi?" sorusu üzerine "Ne alaka… Olur, mu öyle şey?" yanıtını vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Özdemir Can Yaman Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

S:

BU kadın her başrol oynadığı erkekle yatıyor

20
2
yanıtYanıtla
Jabboo:

UYDURUK dizilerle parayı vuruyorlar.

15
1
yanıtYanıtla
Bence:

Götürrr

14
0
yanıtYanıtla
KADIN:

İyiki de şarkıcı ya da oyuncu değilim. Eğer öyle olsaydım gece kulüplerinden çıkmazdım hayatım içki içerek geçerdi erkeklerle düşüp kalkardım. Her şey bana toz pembe görünürdü. İyi ki de öyle değilim.

10
4
yanıtYanıtla
essmeradam:

zaten onlarda onu yapıyorlar :D bunların grupları bile vardır. pis bi ortam hepsi için geçerli değil.

yanıt0
yanıt0
nm:

Trol seni

yanıt3
yanıt0
Furkan:

Bayburtta yaşa orda bar gece klubu yoktur

yanıt1
yanıt0
.:

SÖZDE ŞİMDİ SENİ TUTAN NEYSE, O ZAMAN DA SENİ TUTAN O OLURDU MERAK ETME. ORTAMLAR İNSANI BOZMAYA NE DENLİ UYGUNSA, AİLEDEN GELEN TERBİYE DE O DENLİ TUTAR. ;)

yanıt4
yanıt0
KADIN:

Ben de hepsi için dememiştim zaten

yanıt1
yanıt1
nesli:

bu kız hangi salak dizide oynasa başrolüyle haberlere çıkıyor

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title