Haberler

Erkan Kösedağ Yeniden Ağrı ASKF Başkanlığına Seçildi

Güncelleme:

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun 4. Olağan Genel Kurulu, Ağrı ASKF Aydın Kasar toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aleattin Aslan, AGSİAD Başkanı Mehmet Akbaş, TARKADER Başkanı Volkan Bilgi, BARO Başkanı Ali Artuk, Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yılmaz Daş, İl Hakem Kurulu Başkanı Metin Alıcıaslan ve İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Adsay'ın konuk olarak katıldığı kongrede, tek aday olarak seçime giren ve 68 oy alan Erkan Kösedağ, yeniden seçilerek, ASKF'nin 4. Döneminde de başkanlığını korudu.

Açılış konuşmasını ASKF Genel Sekreteri Özkan Aslan yaptı. Aslan Biz Bir Aileyiz sloganı üzerine konuşma yaparak divan teşekkülünü oluşturdu. Kongrede divan başkanlığını Aydın Kasar, Divan üyeliklerini ise Gazanfer Karan ve Latif Turan'ın yaptı.

Divan Teşekkülünden sonra misafirler birer konuşma yaptı. Konuşmalar sonrasında kürsüye çıkan Askf Başkanı Erkan Kösedağ 9 yıllık süreci anlatarak delegelerden destek istedi.

Gitmediği genel kurulda başkan olduğunu söyleyen Kösedağ"Bundan 9 yıl önce ASKF'yi ilk kurduğumuzda, genel kurula gitmeden, genel kurul üyeleri tarafından başkan seçildim. 26 yaşında Ağrı'nın ilk Federasyonuna başkan oldum. İdeallerim vardı. Sırası ile spor alanındaki ideallerimizi gerçekleştirmek için çalıştık. En büyük idealim bugün kongremizi yapmış olduğumuz bu binayı yapmaktı. Büyük zorluklar içerisinde bu binayı yaptık. Tabiki 9 yılda, yaptıklarımız ile ilgili anlatılacak çok şey var. Hepsini slaytta izlediniz. Ama bunları yaparken Erkan Kösedağ olarak değil, bir ekip olarak başardığımızı belirtmek isterim." dedi.

Son 9 yılda bir çok değeri kaybettiklerinin altını çizen Kösedağ"Dokuz yıl içerisinde bir çok kez yüzümüz gülerken, Önder Baydar, Abdullah Kasar, Sıddık Avcı ve Ahmet Özbalık gibi çok değerli isimleri kaybetmenin üzüntüsünüde birlikte yaşadık. Bu gün bu genel kurulda aslında son altı aydır bizleri yıpratmaya çalışan özellikle bir kaç kulüp yöneticisini görmek isterdim. Bu genel kurul bir er meydanı. Kimin ne sıkıntısı var ise gelip burada bu delegelere karşı anlatmalı. Ama bakıyorum bunu anlatacak yüzleri yok. Bu insanlar bizim için taraf tutuyor diyorlar. Oysaki biz hiç bir müsabakada rakip takımda bir sporcu olarak mücadele etmiyoruz. Bizim için şu takımla çok ilgili diyorlar. Oysaki bilmedikleri bir şey var. Aslında biliyorlar ama işlerine gelmiyor. Biz herhangi bir kulübe üye olmaz isek zaten bu gün federasyon başkanlığı yapamayız" dedi

Hakemleri atamadıklarınıda söyleyen Kösedağ"Bize hakemleri atıyorsunuz diyorlar. İl Hakem Kurulu Başkanımız burada. Onu MHK atıyor. Bizden bağımsız bir atama. Hakemleride o atıyor. Maalesef başarsısızlıkları atabilcek üstünü örtecek kılıf aradıklarında ya ASKF'yi hedef alıyorlar yada hakem camiasını. Birde deniliyorki İl Temsilcilerini çok sık değişiyor. Bu güne kadar görev yapmış il temsilcilerine teşekkür ediyorum. Hepsi bir birinden kıymetli insanlar. Her değişimin elbette bir amacı var. Ben kulüp başkanlarına sormadan bu değişiklikleri yapmıyorum. İl Temsilcilrinin biri hariç hepsi dilekçe vererek istifa ettiler. Zaten en sonuncuda ise seçimle iş başına geldi. Sizler seçtiniz. İl Temsilciliği gönül işi. Heyecanını kaybetmiş biri ile çalışmak istememek elbetteki benim hakkım olmalı. Çünkü biz burada sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bu yapı ile uyumlu olan insanlarla çalışarak size bu hizmeti sunabilirz"dedi.

Konuşmalar ardından yönetim kuurlu listesi okunarak oylandı. ASKF Yönetim Kuruluna Abdullah Atilla, Özkan Aslan, Nezir Oruç, Erol Yıldırım, Serdar Yıldız, Ömer Polat, Seracettin Polat, Bülent Aydemir, Önder Tunay, Ahmet Oruç ve Erhan Alptekin seçilirken, Onur Kurul Başkanlığına ise Mustafa Şimşek getirildi. Denetim Kurulu Tufan Atmaca, Disiplin Kurulu ise Adem Kiral'a emanet edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özkan Aslan Aydın Ağrı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title