Haberler

Erdoğan ve Gül'ün Bir Araya Geldiği Zirveden İlk Fotoğraf

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM'de Cemil Çiçek'in odasında yaklaşık 50 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Abdullah Gül, TBMM'de 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in cenaze törenine katıldı.

Törenin ardından, TBMM Başkanı Çiçek ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çiçek'in makamına geçti. Abdullah Gül de kısa süre sonra Çiçek'in makamına gelerek görüşmeye katıldı.

Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'ten ayrıldı. Cemil Çiçek, Erdoğan'ı kapıya kadar uğurladı. İşte gündeme düşen bu bomba görüşmeden de ilk fotoğraf sızdı.

SIR ODADA 2. ZİRVE

Gül, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Meclis Başkanı'nın makamında bir süre daha Cemil Çiçek ile kaldı. Bu sırada görüşmeye AK Parti'nin deneyimli isimlerinden Abdülkadir Aksu, Salih Kapusuz, Necati Çetinkaya ve Kemalettin Göktaş da katıldı.

GÜL SORULARI CEVAPSIZ BIRAKTI

Gül'ü ayrılırken Cemil Çiçek ve yine aynı isimler uğurladı. Gül, gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı. 3'lü yer aldığı zirveden ilk fotoğraf ise görüşmeden saatler sonra basına sızdı.

Cenaze sonrası bir araya gelen ikilinin ne konuşutuğu hala sırrını korurken siyaset kulisleri, "Kitap-seçim-dava" üçgeninde dönüyor.

GÜL'ÜN DANIŞMANININ YAZDIĞI KİTAPTAN SONRA İLK GÖRÜŞME

Geçtiğimiz hafta Abdullah Gül'ün danışmanı Ahmet Sever tarafından yazılan "Abdullah Gül ile 12 yıl" başlıklı kitap çok ses getirmişti. Kitapta Gül ile "dava arkadaşı" Recep Tayyip Erdoğan arasındaki ilişkinin özellikle son yıllardaki kırılganlığını gösteren pek çok çarpıcı detay yer alıyor. Kitabın çıkmasından sonra Erdoğan ve Gül, ilk kez bir araya geldi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Süleyman Demirel Abdullah Gül Cemil Çiçek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (131)

Akp deil akpartimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu kare gösteriyorki Allahın elçisi halifemiz erdoğan başkan olacak.Bunada kimsenin gücü yetmez durdurmaya.Erken seçimde mhp ve hdp pişman olduğundan yüzde 60la başkanımız Allahın partisiyle başımızda inş.Hainler çatlayın.

1025
29
yanıtYanıtla
HakanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Asil kim diktatör siz yakinda görürsünuz. Ak parti doguya bosuna yardim yapmis. Gidip irkci bir partiyi sectiler demekki savas istiyor insanlar, pyd de bosuna sevinmesin oralari aldiktan sonra barismi olacak zanediyorlar. Amerika orayi kontroll edebilmek icin yine bombalar patliyacak suczus insanlar ölmeye devam edecek. Örnek barzani bölgesi. Müslümanlar birlik ve beraber olmadi sürece oralarda hep kan akacak. Ayni hdp nin secim afisindeki musluktan aktigi gibi. Insanlara onu vaat ediyorlar. Bi altan tanla olmaz müslümanlik..

1040
4
yanıtYanıtla
HakanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Adamin derdi ne sizin derdiniz ne. RTE oynuyor dünya sampiyonasi, siz oynuyorsunuz mahalle takiminda hey gidi hey..Sizin zihniyete cok yönetici gördük basimizda..

163
13
yanıtYanıtla
ank ernl dmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

cenabi yaratan her ikinizide başimizdan eksik etmesin çakallara firsat vermesin dagdaki tarla farelerine cumhuriyetçiyiz diye geçinen çapulculara firsat vermesin seviyoruz sizleri ak parti

156
14
yanıtYanıtla
HakanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Keske Tsk operasyon yapsada su daes i ve pyd yi yerle bir etse..

141
3
yanıtYanıtla
Galatali mertmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bunlari muhatap almayin Allah askina yine akkoyunlari nasil kandiririz diye hesap kitap yapmislardir...

10
129
yanıtYanıtla
Vatansevgisi Mobil-IOS:

Reis seninleyiz

115
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

gülü kullanıp zamanı gelince çöpe attılar şimdi halk bunların hepsini yavaş yavaş çöpe atıklarını anlayınca tekrar güle cila çekip kullanmaya çalışacaklardır. ama gül dik duramayışı halktaki tüm güvenini sarsmıştır

11
112
yanıtYanıtla
RIZA:

bence bu fotoğrafta önemli bir eksik var o da PARSELCİ GÖKÇEK

105
9
yanıtYanıtla
akpartilimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

danışmanlar havuz medyası ve troller olduğu sürece bizim başımızdan bela eksik olmaz.2002 ile 2009 yılları arası ne güzeldi halbuki.Ne olduysa 2009dan sonra oldu.

109
3
yanıtYanıtla
Tüm 131 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title