Haberler

Erdoğan Ülker, 2013 Faaliyetlerini Anlattı

Vali Yardımcısı Genel Sekreter vekili Erdoğan Ülker, 2013 yılında Düzce’ye önemli hizmetlerin kazandırıldığını söyledi.

Vali Yardımcısı Genel Sekreter vekili Erdoğan Ülker, 2013 yılında Düzce'ye önemli hizmetlerin kazandırıldığını söyledi.

Genel Sekreter Vekili Erdoğan Ülker İGM toplantısında 2013 yılı faaliyetleri ile ilgili olarak rapor sundu. Ülker "İdaremiz 2013 yılı faaliyet raporu hazırlanmıştır. Bu raporda Özel İdaremizin kendi öz kaynakları İller bankası borçlanma ve devletin desteği ile yapmış olduğu faaliyetler ve gerçekleşme durumları belirtilmiştir. 2013 yılında çağdaş yönetim anlayışıyla devam eden dönüşüm sürecinde, saydamlık ve hesap verme sorumluluğu prensibi çerçevesinde, yürütülen özellikle köy içi yollarımızda parke taşı ve ana grup yollarımızda asfalt, su ve kanalizasyon gibi altyapı çalışmaları ve diğer yatırımlarda büyük mesafeler kat edilmiştir. Sağlık, eğitim, gençlik ve spor, güvenlik, kültür ve turizm, sosyal hizmet ve yardımlar, bayındırlık ve iskan, ilin çevre düzeni planı, erozyonun önlenmesi, ilköğretim kurumlarına arsa temini ile binaların yapımı ve onarımı ile diğer ihtiyaçların karşılanması aşamasında ilimize önemli hizmetler kazandırılmıştır. 2013 yılında öz kaynaklarımızdan eğitim hizmetleri için 4 milyon 804 bin 469 TL. Spor Hizmetleri için 60 bin 80 TL. Tarım Hizmetleri için 211 bin 751TL. Sosyal Hizmetler için 133 bin 35 TL. Kültür ve Turizm hizmetleri için 126 bin 252 TL. Sağlık Hizmetleri için 244 bin 458 TL. Acil Afet Hizmetleri için 352 bin 670 TL ve Çevre Orman Hizmetleri için 79 bin 933TL. Su Hizmetleri boru alımı için 958 bin 604 TL, Yol Yapım bakım hizmetleri için 8 milyon 829 bin 284 TL, Kanalizasyon Hizmetleri için 155 bin 882 TL. olmak üzere toplam 15 milyon 956 bin 424 TL gider yapılmıştır. Ayrıca köylerimize daha rahat ulaşım yapılması için gerekli olan sıcak asfalt teminini sağlamak amacıyla 2013 yılında 2 milyon 395 bin 400 TL masraf yapılarak asfalt plenti tesisi kurularak faaliyete geçmiştir. 2013 yılında ek bütçelerle tahmini bütçemiz 29 bin 640 bin TL'ye ulaşmış, 36 milyon 626 bin 486 TL giderle yüzde 123,57 olarak gerçekleşmiş gider fazlası bir yıl öncesi devreden ödeneklerden karşılanmıştır. 29 milyon 640 bin TL gelir tahminine karşılık 27 milyon 7 bin 972 TL gelir tahsilatı yapılarak yüzde 91.12 gerçekleşme sağlanmıştır. Yapılan çalışmaların özetlendiği 2013 yılı faaliyet raporu siz değerli Meclis Üyelerimizin ve müteakiben de Düzce halkının görüş, değerlendirme ve eleştirilerine sunulmuş olacaktır. Bu konudaki görüş ve değerlendirmeleriniz daha sonraki yıllarda yapılacak çalışmalarımıza rehber ve ışık olacaktır. El birliği ile yapılan bu çalışmalarda mesai mefhumu gözetmeksizin, hakkaniyet ve adalet prensibiyle, fedakarlıkla gayret gösteren İl Genel Meclis üyelerine, komisyonlara ve İl Özel İdaresi çalışanlarına teşekkür ediyor, 2013 yılı faaliyetlerinin gerçekleşmesinde ve faaliyet raporunun hazırlanmasında emeği geçen çalışma arkadaşlarımı gayretlerinden dolayı kutluyor" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdoğan Ülker Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title