Haberler

Erdoğan Tekgöz, Oda Başkanlarıyla Görüştü

Güncelleme:

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Başkan Ekrem Birsen ve Oda Başkanlarıyla bir araya geldi. Esnafın sorunları ve beklentilerinin masaya yatırıldığı görüşme, son derece verimli geçti.

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ve Değişim Seninle Başlar Ekibi'nde yer alan Ömer Osman Şahin, Ali Engiz, Sedat Erentok, Cem Ekin, Bilal Demircioğlu, Celaleddin Tortop, Alper Ünverdi, Sevda Avşar ve İsa Manas ile birlikte seçim gezilerini sürdürüyor. Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen'in ev sahipliğinde, birlik merkezinde gerçekleşen görüşmeye Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, Eskişehir Pastacılar Fırıncılar Kuruyemişçiler Odası Başkanı Akif Topuz, Eskişehir Servisçiler Odası Başkanı Taşkın Tırpan, Eskişehir Kuyumcular Odası Başkanı Ercan Arıyürek ve İnönü Esnaf Odası başkanı Mustafa Tuncer katıldı. ETO Başkan Adayı Erd
oğan Tekgöz'ü kusursuz bir şekilde karşılayan ve ağırlayan başkanlar, konuşmasını da ilgiyle dinlediler.

GÜZEL BİR EKİP KURDUK

Yola çıkış mantıklarının 'hizmet' olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, şöyle devam etti: "Hizmet, herkes için nasıl daha iyi yapılabilir? Sizler de çok iyi biliyorsunuz. Aşağı yukarı 50 yıldır ticaretin içindeyim, üyelerinizin çok büyük bir kısmı ile birlikte çalışıyoruz. 10-15 sektörde hizmet veriyoruz, iş yapıyoruz. Hepsini iyi tanıyorum. İnşallah şimdi de Ticaret Odası'nda hizmet etme fırsatı yakalarız. Güzel de bir ekip kurduk. Bize sadece seçim aldıracak değil de seçimden sonra da hizmet yapabilecek, o vizyona sahip, temsil yeteneği olan arkadaşlarımızla birlikte yola çıktık.

KOMİTELER LAFTA KOMİTE KALMIŞ

Konuşmasında ETO, ESO, Borsa, STK'lar ile Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nin çok yakın temas içinde olması gerektiğini de söyleyen Başkan Adayı Tekgöz, "Çünkü hedef kitlelerimiz aynı. Sorunları aynı. Dolayısıyla çözümü bulacak olan bu kurumlar ve bunların işbirliği. Gezdiğimiz yerlerde görüyoruz. Yanlış anlaşılmasın, kimseyi kötüleme derdinde değiliz ama ETO'daki komitelerimiz lafta komite kalmış. İcraat diye bir şey yok. Hiç bir komite gidip de altındaki üyelerin derdini dinlememiş, 'senin ne sorunun var, gel meclisteki arkadaşlara iletelim' dememiş, çözüm üretmemiş. Hemen her ziyaretimizde üyeler bize serzenişte bulunuyor, '4 senedir bizi ziyaret eden yoktu. Allah razı olsun, siz aday oldunuz da gelmeye başladılar' diyorlar. Bu böyle mi olmalıydı?" şeklinde konuştu.

"KİMSEYLE KÖTÜ OLMAYAYIM" MANTIĞI DOĞRU DEĞİL

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen'in esnafın sorunlarına ve yaşadığı sıkıntılara ilişkin değerlendirmelere ise Erdoğan Tekgöz şöyle karşılık verdi: "ETO'nun bugünkü mantığı, 'ben hiçbir şeye karışmayayım, kimseyle kötü olmayayım.' mantığı doğru değil. Çözüm bekleyen her konuda üyenin menfaati için , üyenin yanında olup elini taşın altına koymayı, esnafın derdiyle dertlenmeyi, çözümü noktasında da tüm kanalları kullanmayı bileceksin." Başkanların başarı dilek ve temennilerini dile getirdiği görüşmenin sonunda Erdoğan Tekgöz, "İnşallah seçildikten sonra da otururuz sorunlara birlikte çözüm buluruz" dedi, yakın ilgi ve alakaları nedeniyle teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Birsen Osman Şahin Eskişehir Ömer Ali Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title