Haberler

Vatandaşın Sözleri Erdoğan'ı Güldürdü

Güncelleme:

Vatandaşlardan birinin Erdoğan'a, "Seni cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz. Sen gidersen parti çöker ama olsun." sözleri Başbakan'ı güldürdü.

Trafik kazası geçiren danışmanı Ali İhsan Arslan'ı ziyaret ettikten sonra Bağcılar Medipol Üniversitesi Hastanesi'nden ayrılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kapıda bekleyen vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar Erdoğan'a idam konusunda ısrarcı oldu. Başbakan'a sohbet sırasından bir kişi, "Sen gidersen parti çöker" diye bağırdı. Başbakan bu sözler karşısında güldü.

BAŞBAKAN'I GÜLÜMSETEN SÖZLER

Bir vatandaş Erdoğan'a, "Seni Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz" diye bağırdı. Aynı vatandaşın, "Sen gidersen parti çöker ama, olsun" sözlerinin Başbakan'ı güldürdüğü görüldü.

"GÖNLÜM İDAM, OLMAZSA MÜEBBET"

Aynı anda birçok vatandaş Başbakan'dan idamın geri getirilmesini istedi. Bu konuda daha önce açıklama yaptığını söyleyen Erdoğan, "Benim teklifim iki tane var. Gönlüm, idam. Olmazsa ağırlaştırılmış müebbet" dedi. 

VATANDAŞTAN ERDOĞAN'A İDAM ISRARI

Bir kadın vatandaş, idamın bazı suçlular için uygulanması konusunda Erdoğan'dan ısrarcı oldu. Başbakan ise, "Şu anda bizim yasalarımızda idam olmadığı için diyorum ki, ağırlaştırılmış müebbet hapis" diye konuştu. Aynı kadın, "Hiç çıkarmayın" karşılığını verdi. Başbakan Erdoğan bu söze, "Ağırlaştırılmış müebbet hapiste çıkamıyor" yanıtını verdi.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ

Başbakan Erdoğan'a bir gazeteci, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı konusunda yaptığı "İstişare sürüyor" açıklamasını hatırlattı. Erdoğan, "Arkadaşlar, şu anda süreç devam ediyor. İstişare süreçlerimiz devam ediyor. Halkımızla kamuoyu araştırmalarımız devam ediyor. Bütün bunlardan sonra nihai kararımızı vakit gelince vereceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ali İhsan Arslan Bağcılar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (139)

demokraterdog@gmx.de:

Hadı, kurt gibi takılın, oy peşindesiniz, koyunlarınızı eğlendirecek seviyelerine uygun konu buldunuz yine.

42
1
yanıtYanıtla
halileray_bomba@hotmail.com:

Adam gibi adam RECEP TAYYİP ERDOĞAN. Bütün muhalefeti toplasan bi Başbakan etmez

21
10
yanıtYanıtla
61TEMELcityistanbul17@gmail.com:

bu milleti uyutmaya devam...baktılar ki ekonomi kırmızı alarm veriyor ...şimdi den kaçma yolları peşindeler....kriz kapıda demektir yoksa bal tutan parmak niye kesilsin ki....

7
21
yanıtYanıtla
mahmutmahmutgencer@hotmail.com:

Ne kaçması adam devlet başkanı oluyor mal

yanıt0
yanıt0
trabzoncityistanbul17@gmail.com:

HIRSIZLAR DA DAHİL Mİ....

18
10
yanıtYanıtla
temelcityistanbul17@gmail.com:

amma hırsız varmış hep red e saldırmışlar işte ülke min gerçek hali...

yanıt0
yanıt0
meralmaralman30@hotmail.com:

ben idamı istemiyorum hırsızlık yaptın diye seni asmak doğru değil

12
15
yanıtYanıtla
Leyla atatürkcüundefin@hotmail.de:

Biz chp olarak atatürk inkilablarina devrimlerine sadikiz idam olmaz islamin Bir emri ve seriat kanunudur Biz chp devleti kuran Bir parti olarak islama seriata basörtüsüne herzaman düsman bilicegiz

2
22
yanıtYanıtla
Leyla Atatürk cocuguundefined@hotmail.de:

Idam gelmicek tayyip Imam ne yaparsa yapsinYüce ulu önder Atatürk izin vermicek onun cocuklari Biz izin vermicezYobaz müylümanlar istesede istemesede bizden asagliklar Atam yüce atam sen rahat uyu atam

4
20
yanıtYanıtla
61TEMELcityistanbul17@gmail.com:

KOMUTANLARIMIZ A KUMPAS DEDİNİZ VE PKK YA AF ÇIKARMAK İÇİN ONLARI İÇERİDE ESİR TUTMAYA DEVAM EDİYORSUNUZ...MURAT ALBAYIMIZA ALLAH DAN RAHMET DİLİYORUM EŞİNE VE ÇOCUKLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM....SİCİLİ TERTEMİZ KOMUTANLARIMIZI DAHA NE KADAR ESİR TUTACAKSINIZ ACABA....TEK SUÇLARI CUMHURİYET Cİ VE ATATÜRK ÇÜ OLMALARIDIR..SİZ KİMİ KANDIRIYORSUNUZ...SUÇUNUZ BÜYÜK Kİ HEP DARBE KORKUSU İLE YAŞIYORSUNUZ HEPİNİZ...

11
12
yanıtYanıtla
Tüm 139 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title