Haberler

Ensar Öğüt: Ben Değil Ardahan Kaybetti

Güncelleme:

Üç dönemdir Ardahan'ı temsil eden Meclisin renkli isimlerinden Ensar Öğüt, seçimleri kaybetmesiyle ilgili "Ben kaybetmedim, Ardahan kaybetti" diyerek sitem etti.

Ardahan'ı 3 dönemdir TBMM'de temsil eden CHP'li Ensar Öğüt, bu seçimde kazanamadı. Ensar Öğüt, "Ben kaybetmedim, Ardahan kaybetti. Arayanlar 'Çiftçi öksüz kaldı' diye üzüntülerini dile getiriyor." dedi.

1905 SORU ÖNERGESİ VERMİŞTİ

CHP'nin Ardahan'dan birinci sırada aday gösterdiği Ensar Öğüt, resmi olmayan sonuçlara göre Meclis'e giremedi. Ardahan'ı Orhan Atalay (AK Parti), Taşkın Aktaş'ın (HDP) temsil etme yetkisini seçmenin verdiğine işaret eden Öğüt, Mecliste 22, 23 ve 24'üncü dönemlerde görev yaptığını anımsattı. 2002 yılından beri sadece Ardahan'ın değil, Kars ve Erzurum'un da sorunlarını TBMM'de dile getirdiğine işaret eden Öğüt, verdiği 1905 soru önergesi ile rekor kırdığını belirtti.

"DIŞARI ÇIKMAMALARINI TAVSİYE EDİYORUM"

Öğüt, parti binasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ardahan'ı bir marka haline getirmeye çalıştım. Özellikle çiftçi ve köylülerin sorunlarını kürsüden duyurdum. Bugünkü duruma üzüldüm ama ben kaybetmedim, Ardahan kaybetti. Çünkü beni arayanlar ağlayarak 'Bize kim sahip çıkacak, hayvancılık nereye gidecek? Çiftçi öksüz kaldı.' diyorlar. Ardahanlıların dışarı çıkmamalarını tavsiye ediyorum. Çünkü 81 ilin 80'inde takdir görüp 'Gel bizden milletvekili adayı ol.' teklifi vardı ama ben yine Ardahan'ı tercih etmiştim."

"ERKEN SEÇİME GİDİLİRSE..."

Gazetecilerin koalisyon ile ilgili sorusuna yanıt veren Ensar Öğüt, "Hırsızla aynı çuvala girmek yanlış olur. Çünkü çuvalın içerisinde hırsız varsa sen de girersen cepte ne varsa götürür. Bu anlamda bizim yapacağımız şey namuslu, dürüst, ilkeli olan siyasi anlayışla koalisyon yapılabilir. Koalisyon kurarken yolsuzluk yapmış insanların yüce divanda yargılanmasını sağlamak gerekir. Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun başbakanlığında bir koalisyon kurulursa hırsızlar temizlenmiş olur, yolsuzluğun üzerine gidilir, hem de yoksulluğu tüketiriz. Erken seçime gidilirse tekrar aday olacağım." diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhan Atalay Ensar Öğüt Ak Parti Ardahan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

el pachico:

aynen yaw ardahanda chp ye oy vermeyenler nankör. . adam senelerdir dil döküp çalışmalar yaptı sizin için be

11
6
yanıtYanıtla
süheyl:

bir akp li olarak üzüldüm chp seçmeni vatanını satmıştır hayırlı olsun

8
6
yanıtYanıtla
ustamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

niye ardahan kaybediyormuş.üç dönem bi şey yapsaydın bu konusmayi yapmazdin

7
3
yanıtYanıtla
okan:

adam olupda chpyi desdekleseydiniz hdp barajı aşamazdı sende meclisde olurdun ama adam olamadınız

6
2
yanıtYanıtla
KamuranmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Belki sen ve ardahan kaybetti ama oyların HDP ye gitmesiyle de o herşeyi bildiğini zanneden,hırsızlık yapıp bakanlarını yüce divana gondermeyenler kaybetti.canın sağolsun .BN bir HDP li olarak senin mecliste neler yaptığını gördüm.üzülme lütfen.

3
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınmetin şahin:

BABANIN ÇİFTLİĞİ DEGİL ::ARTIK GENÇLER GELSİN

5
2
yanıtYanıtla
(Mobil-IOS:

Haindiniz. Vatan haini sizler

3
2
yanıtYanıtla
murat aslan Mobil-ANDROID:

ensar öğüt inan sen kaybetin haberin yok fosiller yeter

3
2
yanıtYanıtla
bir adam:

türkiye kaybetti!! yok yok dünya kaybetti . ! yok yahu kim kaybetmişti. . !!. . :))

5
0
yanıtYanıtla
mert:

sen bugün bu lafı diyerek kendini beğenmişlik yaparak bir kez daha akybettin. . . ne demek ben değil onlar kaybeder

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title