Haberler

Enkazdan çıkan çantadan borç listesi ve bunların ödenmesi için ayrılan para çıktı

Güncelleme:

İzmir'de depremde yıkılan Doğanlar Apartmanı enkazında sürdürülen arama kurtarma çalışmasında ekipler, Emine Kavak isimli kadının çantasına ulaştı. Çantada yapılan incelemede, Kavak'ın borçlarının listesini yaptığı ve ödemek için bir miktar para ile bu listeyi poşete koyduğu öğrenildi.

İzmir Seferihisar açıklarında meydana gelen depremin ardından enkazlarda arama kurtarma çalışmaları ara verilmeden devam ederken, AFAD ekipleri Doğanlar Apartmanı'nın 3'üncü katında bir çanta buldu.

BORÇ LİSTESİ VE PARA ÇIKTI

Saat 03.30 sıralarında yıkıntılar arasından çıkartılan çantanın, yapılan incelemede Emine Kavak isimli bir kadına ait olduğu belirlendi. Çantadan çıkanlar ise polis ve AFAD ekiplerini duygulandırdı. Kavak'ın deprem öncesinde, mevcut borçlarını bir kağıda yazdığı, ödemek için de bir miktar para ile birlikte kağıdı aynı poşete koyduğu görüldü.

Enkazdan çıkan çantadan borç listesi ve bunların ödenmesi için ayrılan para çıktı

POLİS EKİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

AFAD ekipleri, daha sonra çantayı polis ekiplerine teslim etti. Polis ekipleri içerisinde borç listesi ve bir miktar para bulunan çanta ile ilgili tutanak tutarak bölgeden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İzmir Kavak Haberler

500

Yorumlar (22)

sevo:

Pes yani milletin çantasını niye karıştırıyorsunuz hangi hakla ya. Tutanak tutup sahibi hayatta ise ona yada yakınına teslim etmek sizin göreviniz. İçini açıp ifşa etmek değil.

7
46
yanıtYanıtla
SEVİL:

Ne boş insansınız ya

yanıt10
yanıt3
ecem katı:

çantanın kime ait olduğunu bilmek için açmış olabilirler mi ??? kaç katlı bina kime ait olduğunu nasıl bulsunlar bide böyle düşünseniz

yanıt2
yanıt0
pisikoloq:

Şundan akli durum kontrol raporu istermisiniz

yanıt4
yanıt2
atakum55:

her zaman derim. İlk 6 ay anne sütü çoook önemli. . .

yanıt3
yanıt1
Ziyaa:

Kimlik tespiti diye bisey duydunmu sen, muhtemelen duydun ama nato kafa nato mermer. .

yanıt10
yanıt2
ASLI:

Anlamanız için bi örnek trafik kazası geçiriyorsunuz ve olay yerine gelen insanlardan biri sizin para dolu çantanızı o sırda boşaltıyor, sonrasında yardım ekipleri ve tutanakta sadece çantanzın teslim edildiği yazıyor , peki ya içindekiler. . . sonra siz paramda param diye tutrursunuz :) adam neden zan altında kalsın tek tek belirtmeleri bu açıda iyi , anlamışsşınzdır umarım :)

yanıt1
yanıt0
Alper:

Her şeye balıklama atlamayın. İpucu arıyorlar belli ki. . . Bir telefon, bir yazışma vs.

yanıt1
yanıt0
Burak:

Doguyoruz borcla ölüyoruz borcla.....eskiden allaha can borcumuz var derdik artik bunu diyemeden ölüp gidicez...neyse aralik kasimdan daha iyi olucak.

15
4
yanıtYanıtla
ref:

Eskiden Allaha can borcumuzdu şimdi yetkililere doğalgaz elektirik su aitad fatura verki borcumuz var niye dfoğduk bu sacma dünyaya bir kac kişiye ırgatlık etmek icin mi

yanıt6
yanıt1
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title