Haberler

    Engin Altan Düzyatan'a Ertuğrul Rolünde Kalması İçin Rekor Ücret

    Güncelleme:

    Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Gazi'yi canlandıran Engin Altan Düzyatan'a, sakalını kesmemesi ve sadece bu rolde olması için 100 bin TL teklif edildiği iddia edildi.

    Geçtiğimiz günlerde "Romantik Komedi" filmindeki rolünden vazgeçen Engin Altan Düzyatan'ın bu kararı ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. 'Diriliş Ertuğrul'da oynadığı 'Ertuğrul Gazi' dışında başka bir role bürünmesini istemeyen yapımcı Mehmet Bozdağ'ın, oyuncunun bölüm başı fiyatını 100 bin TL'ye çıkardığı konuşuluyor.

    "SAKALIN DİZİ İÇİN ÖNEMLİ, KESME"

    TRT 1'in sevilen dizisi 'Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'a dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'dan büyük jest yapıldığı iddia edildi. Projenin haziran ayında sezon finali yapmasının ardından gelen sinema filmi teklifini kabul eden Düzyatan, senaryo gereği sakalını kesmek zorunda kalacaktı. Bunu duyan Bozdağ'ın, oyuncudan "Filmden affını iste. Sakalın dizi için önemli, kesmeni istemiyorum" ricasında bulunduğu öğrenildi.

    Romantik Komedi'den ayrılışını, "Senaryoyu okudum ama içime sinmedi. O yüzden teklifi kabul etmedim" diyerek açıklayan Düzyatan'ın, şimdi ise Mehmet Bozdağ'ın isteği üzerine bu kararı verdiği konuşuluyor. Oyuncunun bu hareketinden dolayı çok mutlu olduğu söylenen Bozdağ'ın yeni sezonda Düzyatan'ın bölüm başı aldığı 60 bin TL'yi 100 bin TL'ye çıkardığı iddia edildi.

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Magazin

    Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul Mehmet Bozdağ Ertuğrul Gazi Magazin Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title