Haberler

Engelsiz Yürekler Piknikte Buluştu

Güncelleme:

İzmir Kemalpaşa Belediyesi tarafından hazırlanan, Engelli Engelsiz Tanışma ve Kaynaşma 1. Piknik Şöleni Kemalpaşa Deri Mesire alanı Amfi Tiyatro'da yapıldı.

Kemalpaşa Belediyesi ve Engelsiz Yürekler Derneği'nin iş birliğiyle hazırlanan, Engelli Engelsiz Tanışma ve Kaynaşma 1.Piknik Şöleni Kemalpaşa Deri Mesire alanı Amfi Tiyatro'da yapıldı.

Pikniğe Kemalpaşa Kaymakamı Yüksel Topal, Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Engelsiz Yürekler Derneği Başkanı Erkan Çoşkun, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve davetliler katıldı. Açılış konuşmasını yapan Coşkun, "Hayatı paylaşmak için engel yoktur. Tohum toprağa, Engelli topluma emanettir. Bizim Dernek olarak amacımız, tüm siyasi düşüncelere saygı duyarak, siyasi düşüncelerin bünyesinde olmadan, sosyal toplum yolunda insan kazanmak mantığı ile engelli engelsiz ayrımı olmaksızın, bireylerimizin ihtiyacı olan her konuda kapasite ve tecrübelerine uygun imkanlar sağlanarak, engelli bireylerin dilediği gibi kendilerini ifade edebilmeleri ve toplum içinde aktif bir şekilde 'bende varım' demelerini sağlayacak çalışmalar yapmak. Şimdi sizlerle güzel bir yemek tarifi paylaşmak istiyorum. Yemeğimize ilk olarak bir bardak gülümseme ile başlıyoruz. Bir kap dolusu dostluk ilave edin. Bir tutam yumuşaklık ve bir tutam nezaket tozu ile kabartın. Bir kaşık umut, bir büyük porsiyon yardımlaşma, çok miktarda ılım, bir tutam alçak gönüllülükle çırpın. Kuvvetlendirmek için, bir çorba kaşığı güvene ve bir sadakat kasesi içinde, bir ölçü inanca ihtiyacınız olacak. Sonra, iki ölçü aklı selim birkaç damla hoşgörüyü azar azar ilave edin, sevgiyle karıştırın. İki kaşık gülücük,bir kaşık sabır, bir tutam övgü ekleyin. Şevk ile hiç durmadan karıştırın. Şükran ile tatlandırın. Yemeğimizin adı 'İnsanlık'" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıdvan Karakayalı Kemalpaşa İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title