Haberler

Engelli Öğrencilerden Rektör Alkan'a Ziyaret

Hitit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna engelli öğrenci kontenjanından giren öğrenciler Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Hitit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna engelli öğrenci kontenjanından giren öğrenciler Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk Yamaner, Engelli Birim Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Nur Şat ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Uzman Rıfat Ceylan'ında hazır bulunduğu ziyarette badmintonda dünya şampiyonu Tunahan Eser, yüzmede Türkiye şampiyonu Arif Yalvaçer ve Oğuzhan Nuri Kabeloğlu Rektör Alkan'a kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

'Engelsiz bir üniversite oluşturmak temel hedefimizdir' diyen Prof. Dr. Reha Metin Alkan, öğrencilerin sorunlarıyla yakından ilgilenilmesinin ve üniversitedeki tüm fiziki alanların engelli öğrencilere yönelik olarak planlanmasının ve BESYO'ya alınacak engelli öğrenci kontenjanlarının arttırılmasının ana hedefleri olduğunun altını çizdi.

Ziyarette aynı zamanda "3 Aralık Engelliler Günü" dolayısıyla çalışmalar yapılması konusunda gerekli talimatların verildiğini ifade eden Prof. Dr. Alkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret, engelli sporcuların Rektör Prof. Dr. Alkan'a kendi branşlarıyla ilgili çeşitli hediyeler vermeleriyle sona erdi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hitit Üniversitesi Reha Metin Alkan Faruk Yamaner Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title