Haberler

Engelli kadının yengesine anlattıkları korkunç olayı ortaya çıkardı! 4 kişi cinsel saldırıda bulunmuş

Güncelleme:

Kocaeli'de orta düzeyde zeka geriliği olan 20 yaşındaki kadın, 4 kişinin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etti. Engelli kadının, yengesine anlatmasıyla ortaya çıkan istismar olayı hakkında soruşturma başlatıldı.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, orta düzeyde zeka geriliği olan 20 yaşındaki kadın, yengesine 4 kişinin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu anlatınca aile şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, orta düzeyde zihinsel engelli olan kadının başından geçenleri yengesine anlatmasıyla ortaya çıktı. Önce M.Y. isimli kişinin istismarına uğradığını anlatan engelli kadın peşi sıra gelen cinsel saldırıların olduğunu söyledi. Kadının yengesi durumu hemen aileye bildirdi. Aile gecikmeden emniyete giderek şikayetçi oldu.

AİLESİNE SÖYLEMEMESİ İÇİN ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ

Polise ifade veren genç kadın, ilk olarak M.Y. isimli kişinin cinsel saldırısına uğradığını, fotoğraflarını çekip, bazı kişilere gönderdiğini, ailesine söylememesi için kendisini ölümle tehdit ettiğini söyledi. Genç kadın daha sonra ayakkabı dükkanı bulunan bir esnafın kendisine iş yerinde cinsel saldırıda bulunup, bıçakla tehdit ettiğini öne sürdü. Bu olaydan sonra soy isimlerini bilmediği 2 kişinin daha cinsel saldırısına uğradığını belirtti. Polis, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kartepe Genç 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

he:

İmanla mı olur, imkanla mı olur ama başta şu cinsel açlığın bitmesi lazım bu ülkenin düzelmesi için.

37
13
yanıtYanıtla
KASIM:

neler saçmalıyorsun sen be embesil

yanıt11
yanıt8
abidin:

tamamen iman ve ahlak eksikliği

22
7
yanıtYanıtla
SEMA:

Miğdemi bulandırıyosunuz rezil pislikler

27
1
yanıtYanıtla
ali:

taciz tecavüz olaylarına ceza arttırılmalı tutuklu yargılanıyorlar 2 gün sonra dışardalar böyle adalet olmaz

24
3
yanıtYanıtla
hakkı:

imansız kalplerden başka ne beklenir

17
6
yanıtYanıtla
atakann:

imanlı kalpler de imanlı annelerinin yanında cocuklara sarkıntılık yapıyor imanlı nesiller yetiştiren kurslarda cocuklara tecavüz ediliyor bu nasıl bir iman aşkı

yanıt1
yanıt2
Hadi be:

Bunu iman degilde insanlık ile alakası var..

yanıt2
yanıt1
seni hergele seni:

kadın ? genç kız olmalıydı

13
3
yanıtYanıtla
İpeke:

yav he ya. . şu olayı bacak arasında aramaktan vazgeçin artık . kadın kelimesine gereksiz saçma sapan anlamlar yüklemeyin artık. Kadın kadındır bu kadar ya. . beyninizi artık o örümcek ağlarından arındırın ne olur

yanıt5
yanıt8
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title